EDICTO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza reguladora de los procedimientos de intervención municipal en la edificación y uso del suelo y del subsuelo (ORPIME).

Edicte pel qual es fa públic que mitjançant acord de Ple celebrat en data 30 de gener de 2024, es va aprovar definitivament l'ordenança reguladora dels procediments d'intervenció municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl (ORPIME), la part dispositiva del qual es transcriu a continuació:

 

"PRIMER.- Aprovar les modificacions de caràcter tècnic no substancials incorporades al text de la norma, contingudes al document amb codi segur de validació bd6facf874a041b4a3a919e0725a2ca5001.

 

SEGON.- Aprovar definitivament l'ordenança amb la refosa del text que incorpora aquestes modificacions de l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl del municipi de Castellar del Vallès, amb codi segur de validació bd6facf874a041b4a3a919e0725a2ca5001, pels motius i arguments que consten en la part expositiva i a l'expedient.

 

TERCER.- Publicar aquest acord, mitjançant la inserció d'un edicte, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària local i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, d'acord amb allò previst a l'article 49 LBRL i 66.1 ROAS.

El text normatiu serà vigent i desplegarà tots els seus efecte transcorregut el termini de quinze dies hàbils des de la publicació de l'anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'article 65.2 LBRL.

 

QUART.- Traslladar, d'acord amb allò previst a l'article 65 ROAS, el present acord d'aprovació definitiva i de la còpia integra i a l'Administració de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya en el termini de quinze (15) dies hàbils.

 

CINQUÈ.- Garantir, sense perjudici d'allò previst al punt tercer, el compliment de les obligacions de transparència, publicitat activa, bon govern i govern obert previst a la Llei 19/2014, 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, així com al Decret 8/2021, 9 de febrer, sobre transparència i dret d'accés a la informació pública."

 

Es podrà consultar l'ordenança en el següent enllaç:

https://carpeta.castellarvalles.cat/validador

Codi segur de validació:

bd6facf874a041b4a3a919e0725a2ca5001

 

Castellar del Vallès, 9 de febrer de 2024

 

L'alcalde

 

P. d. (Decret núm. 991, de 22 de juny de 2023),

Montserrat González Millanes

Cap de la Unitat Jurídica Administrativa de Territori

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17092 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza reguladora de los procedimientos de intervención municipal en la edificación y uso del suelo y del subsuelo (ORPIME).","published_date":"2024-02-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17092"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellar del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9106 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-21/17092-edicto-aprobacion-definitiva-ordenanza-reguladora-procedimientos-intervencion-municipal-edificacion-uso-suelo-subsuelo-orpime https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.