EDICTO relativo a la convocatoria de un concurso-oposición para la constitución de una bolsa de trabajo de agentes de la Policía Local interinos.

Edicte pel qual es fa públic que en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 16 de febrer de 2024, es publiquen íntegrament les bases que han de regular la convocatòria del concurs-oposició lliure per a la constitució d'una borsa de treball per a cobrir possibles vacants de places d'agent de la policia local de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Segons allò establert a l'article 55b) del Decret 214/90, de 30 de juliol, aquesta Alcaldia, per resolució, ha procedit a la convocatòria per a la constitució de l'esmentada borsa.

Durant el termini de deu dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, els aspirants podran presentar les instàncies per a prendre part a les proves selectives.

 

Santa Maria de Palautordera, 13 de febrer de 2024

 

Jordi Xena Ibáñez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16889 catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9103 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-16/16889-edicto-relativo-convocatoria-concurso-oposicion-constitucion-bolsa-trabajo-agentes-policia-local-interinos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.