ANUNCIO sobre modificación del catálogo de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès.

El Ple Municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 20 de novembre de 2023, adopta l'acord, la part resolutiva del qual copiada literalment diu com segueix:

 

Primer.- APROVAR les modificacions del Catàleg de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès corresponent al personal funcionari, laboral i eventual de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, aprovat en data de 24 de juliol 2023, pel Ple de l'Ajuntament, en els termes següents:

- Modificar la denominació de l'àmbit funcional de Coordinació General per Gerència en tots els llocs adscrits a la mateixa.

- Crear el lloc de treball 18.130 de cap de Secció Econòmico-administrativa, que dependrà directament del servei de Personal i Organització.

 

Recursos Humans, Organització, Qualitat, Transparència i Bon Govern

Personal i Organització

Cap de secció

Econòmic-administrativa

F/L

J1/J3

Concurs-oposició, Concurs de mèrits, mobilitat interadministrativa

Graus de la branca de les ciències socials i jurídiques o equivalent.

C1

A2

A1/A2

24

41

Definides a l'annex del catàleg

Comandament

 

 

- Modificar la denominació de l'àmbit funcional d'Assessoria Jurídica per direcció de Serveis Jurídics i Contractació en tots els llocs adscrits a la mateixa, en virtut de la modificació de la Relació de Llocs de Treball del Personal Directiu Professional de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

- Modificar la denominació dels llocs de treball 06.100, 06.110, 16.110.001, 06.120, 06.121, 06.121.001, 06.121.002, que depenen de l'Àmbit de Gestió de Contractació i Compres, ja que un cop aprovada la modificació de la Relació de Llocs de Treball del Personal Directiu Professional de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès aquests llocs passen a dependre jeràrquicament de la direcció de Serveis Jurídics i Contractació.

- Afegir a l'apartat de particularitats del lloc de treball 04.001, Cap d'Unitat Administrativa, especialització Secretaria de direcció, la següent descripció:

"Amb Factor secretàries càrrecs electes i coordinació segons adscripció per resolució".

- Afegir a l'apartat de particularitats del lloc de treball 04.001.002, Auxiliar administratiu/va, especialització Secretaria de direcció, la següent descripció:

"Amb Factor secretàries càrrecs electes i coordinació segons adscripció per resolució".

- Modificar l'apartat d'especialitat del lloc de treball 08.101.001 d'Administratiu/iva adscrit a la Unitat Administrativa del Servei de Cultura i Joventut, per Cultura i Joventut, ja que erròniament indicava Innovació Cultural, Patrimoni Històric i Turisme.

- Corregir l'omissió del lloc de treball 08.101.002 d'auxiliar administratiu/va, Grup C2, CD 14, adscrita a l'àmbit de Cultura, Educació, Esports i Joventut, especialització Cultura i Joventut atès que no es va preveure inicialment en el Catàleg de Llocs de Treball.

- Corregir l'omissió del lloc de treball 08.301.001, administratiu/va, Grup C1, CD 18, adscrit a l'àmbit de Cultura, Educació, Esports i Joventut, especialització esports que per error no es va preveure inicialment en el Catàleg de Llocs de Treball.

- Modificar els apartats de Grup i CE del lloc de treball 10.220, Cap de Secció d'activitats, per A2 41, atenent a la configuració actual del lloc. Pel que fa al complement específic el catàleg només preveu el corresponent al grup A1, però no preveu el complement específic pel grup A2. Per la qual cosa es proposa modificar l'apartat complement específic revisable de manera que consti "45/41".

- Corregir l'apartat d'observacions dels llocs de treball 07.101.001 i 07.211.001, oficial/a tècnic/a de parcs i jardins i brigada d'obres, respectivament. El catàleg de llocs de treball preveu que la jornada és de 35,5 hores inclosa al complement específic quan el que ha de constar és que la jornada és de 37,5 hores inclosa en el complement específic.

- Crear el lloc de treball 07.101.003 d'oficial/a especialització Parcs i Jardins, grup C2, nivell 14 i complement específic 22, que per omissió no es va preveure al catàleg de llocs de treball.

- Modificar els apartats de Grup i CE del lloc de treball 08.400, cap de Servei d'Educació, per A2 52, atenent a la configuració actual del lloc. En conseqüència, a l'apartat grup revisable s'indica A1/A2 i a complement específic revisable "53/52".

- Corregir el complement específic dels llocs de treball 18.110.002, tècnic/a mitjà/na, Organització i Desenvolupament i 18.120.002, tècnic/a mitjà/na Personal de l'àmbit de Recursos Humans, organització, Qualitat i Bon Govern, passant d'un complement específic 25 a un complement específic 24, atès que en el moment de l'elaboració del Catàleg de Llocs de Treball es van classificar incorrectament com a TM1 quan són llocs catalogats com a TM2, segons Decret d'Alcaldia 585/2017 de data 13 de març, que resolia establir la catalogació retributiva dels llocs de treball del personal tècnic mitjà de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, sense que aquests llocs hagin estat valorats posteriorment.

- Corregir el complement específic del lloc de treball 07.310.001, tècnic/a mitjà/a en Neteja viària, planificació, prevenció i gestió de residus, passant d'un complement específic 25 a un complement específic 24, atès que en el moment de l'elaboració del Catàleg de Llocs de Treball es va classificar incorrectament com a TM1 quan és lloc catalogat com a TM2, segons Decret d'Alcaldia 585/2017 de data 13 de març, que resolia establir la catalogació retributiva dels llocs de treball del personal tècnic mitjà de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, sense que aquest lloc hagi estat valorat posteriorment.

- Corregir el complement específic del lloc de treball 07.400.001, tècnic/a mitjà/a Logística, passant d'un complement específic 25 a un complement específic 24, atès que en el moment de l'elaboració del Catàleg de Llocs de Treball es va classificar incorrectament com a TM1 quan és lloc catalogat com a TM2, segons Decret d'Alcaldia 585/2017 de data 13 de març, que resolia establir la catalogació retributiva dels llocs de treball del personal tècnic mitjà de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, sense que aquest lloc hagi estat valorat posteriorment.

- Eliminar el lloc de treball de cap de servei de Via Pública 08.500, adscrit a l'àmbit de Cultura, Educació, Esports i Joventut.

- Crear el lloc de treball de cap de Secció de Via Publica.

 

*Pendent d'aprovació organigrama

*Pendent d'aprovació organigrama

Cap de secció

Via Pública

F/L

J1/J3

Concurs-oposició, Concurs de mèrits, mobilitat interadministrativa

*Pendent d'aprovació organigrama

B2

C1

 

22

39

Definides a l'annex del catàleg

Comandament

 

 

- Crear el lloc de treball d'administratiu/va que dependrà de la secció de Via Pública.

 

*Pendent d'aprovació organigrama

*Pendent d'aprovació organigrama

Administratiu/va

Via Pública

F/L

J1

Concurs-oposició, Concurs de mèrits

*Pendent d'aprovació organigrama

C1

C1

 

18

11

Definides a l'annex del catàleg

Administratiu

 

 

- Crear el lloc de treball de cap de Secció de Selecció de personal adscrit al Servei de Personal i Organització.

 

Economia i Serveis Corporatius

Personal i organització.

Cap de secció

Selecció

F/L

J1/J3

Concurs-oposició, Concurs de mèrits, mobilitat interadministrativa

Grau universitari en Dret, ciències del treball, Gestió i Administració Publica, Psicologia o equivalent.

 

A2

A1/A2

24

41

Definides a l'annex del catàleg

Comandament

 

 

- Requalificar el lloc de treball 18.100 cap de servei de Personal i Organització passant d'un complement específic 53 a un complement específic 56.

- Requalificar els llocs de treball de caps Servei que tenen un complement específic nivell 56 de complement específic, en el sentit de modificar el nivell de complement destí del nivell 26 al nivell 28.

 

Segon.- ACTUALITZAR el Text refós del Catàleg de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, un cop efectuades les modificacions previstes al punt anterior, que s'adjunta a l'expedient administratiu amb número de document AUPAC 426353/2023.

 

Tercer.- DISPOSAR el Text del document de Responsabilitats Bàsiques del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que s'adjunta a l'expedient administratiu amb número de document AUPAC 426354/2023.

 

Quart.- ACTUALITZAR la taula retributiva del personal municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per l'any 2023, aprovada pel Ple Municipal en sessió del 24 de juliol, incorporant les modificacions del Catàleg de Llocs de Treball que es relacionen al primer punt de la part resolutiva (Annex III Document AUPAC número 426355/2023).

 

Cinquè.- ACORDAR que les modificacions i actualitzacions dels llocs de treball del catàleg que no comportin modificacions econòmiques ni administratives, i que no tinguin repercussió en les condicions de treball objecte de negociació, sinó que impliquin una millora d'adaptació d'organigrama, s'efectuaran de manera automàtica mitjançant resolució d'Alcaldia.

 

Sisè.- PUBLICAR aquest acord en el tauler d'edictes de la corporació, al BOPB i al DOGC.

 

Setè.- FER PÚBLIC al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès el catàleg de llocs de treball.

 

Vuitè.- TRAMETRE còpia del present acord a l'Administració de l'Estat i al departament competent de la Generalitat de Catalunya.

 

Novè.- TRASLLADAR el present acord a la Intervenció municipal, a la Secció de Comptabilitat i Gestió Pressupostària i a la unitat econòmic administrativa del servei de Personal i Organització.

 

 

ANNEX I

CATÀLEG DE LLOCS DE TREBALL

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

ANNEX II

ÍNDEX PERSONAL FUNCIONARI I LABORAL

 

1.Adjunt/a a responsable de protocol i relacions institucionals  

2.Administratiu/iva  

3.Agent de la Policia Local  

4.Assistent/a d'Alcaldia  

5.Assistent/a de gestió de residus  

6.Auxiliar administratiu/iva  

7.Auxiliar administratiu de gestió  

8.Auxiliar de suport logístic  

8.1.Auxiliar de suport logístic - Centres educatius  

8.2.Auxiliar de suport logístic - Instal·lacions esportives  

8.3.Auxiliar de suport logístic - Oficines  

9.Auxiliar de topografia  

10.Auxiliar tècnic/a  

11.Cap d'Unitat Administrativa  

12.Cap d'Unitat de Serveis  

13.Cap d'Unitat de Supervisió  

14.Cap de la Brigada  

15.Cap de Secció / Coordinador/a  

16.Cap de Secretaria d'Alcaldia i Control Pressupostari  

17.Cap de Servei  

18.Caporal/a  

19.Delineant  

20.Director/a del museu  

21.Dissenyador/a gràfic/a  

22.Encarregat/da  

23.Gestor/a d'atenció ciutadana  

24.Inspector/a de Policia Local  

25.Intendent/a  

26.Interventor/a  

27.Lletrat/da assessor/a  

28.Oficial/a  

29.Oficial/a tècnic/a  

30.Operari/ària  

31.Recepcionista  

32.Responsable de Producció i Infraestructures  

33.Responsable de Protocol i Relacions Institucionals  

34.Responsable de l'Oficina d'I+D Accessibilitat universal  

35.Secretari/ària de direcció  

36.Secretari/ària general  

37.Sergent/a  

38.Sotsinspector/a  

39.Supervisor/a  

40.Tècnic/a auxiliar  

41.Tècnic/a mitjà/ana  

42.Tècnic/a superior  

43.Treballador/a familiar  

44.Tresorer/a  

45.Xofer/a d'Alcaldia  

 

1. Junt/a a responsable de protocol i relacions institucionals

- Donar suport en l'organització, planificació, coordinació, supervisió i avaluació de les cerimònies i actes en que participi l'alcalde, sota les indicacions de la persona responsables de Protocol i Relacions Institucionals.

- Preparar llibre-registre honors i distincions atorgades de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

- Col·laborar en la confecció i avaluació de la memòria de les activitats.

- Gestionar totes les accions que es derivin dels casaments i agermanaments.

- Inventariar obsequis rebuts i lliurats.

- Gestionar i controlar el material protocol·lari.

- Gestionar la il·luminació de la façana en els dies assenyalats al calendari.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

2. Administratiu/iva

- Tramitar expedients diversos relacionats amb l'activitat de la unitat organitzativa i fer el seguiment de llur estat de tramitació.

- Crear bases de dades, fitxers i inventaris per a l'ús de la unitat organitzativa, practicar-ne el manteniment i extreure'n informació.

- Processar dades relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Redactar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Comprovar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Elaborar plantilles i formularis per a l'ús de les persones usuàries.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

Aquestes funcions generals les podem desglossar en les següents funcions específiques:

- Registrar, tramitar i arxivar els expedients de la unitat i fer-ne el seguiment emprant qualsevol aplicació ofimàtica i/o programari d'ús departamental, d'acord amb els procediments i normatives associades i atenent els criteris de gestió documental, de protecció de dades i les instruccions rebudes.

- Dissenyar, mantenir i/o processar els models documentals, plantilles, formularis i la informació corresponent pel que fa a bases de dades, fitxers, inventaris i/o documents de treball de la unitat organitzativa.

- Comprovar, classificar i actualitzar els circuits i la documentació relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Realitzar el seguiment de l'execució pressupostària, determinar possibles desviacions i proposar ampliacions o modificacions de crèdit.

- Realitzar bases de dades i registres estadístics per tal de donar resposta a les necessitats de l'àmbit.

- Recollir i seleccionar les dades rellevants per tal de traslladar-les al seu superior jeràrquic per a l'elaboració de la memòria anual del servei.

- Recopilar antecedents documentals i obtenir la informació necessària per a l'execució dels tràmits o expedients econòmics i/o administratius.

- Gestionar i resoldre les incidències administratives produïdes en els processos del departament atenent al personal usuari intern i/o extern d'acord amb les instruccions rebudes.

- Informar i tramitar les sol·licituds d'ajudes i subvencions disponibles per al seu àmbit.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa d'acord amb les instruccions del seu comandament o tècnic/a de referència.

 

3. Agent de la Policia Local

- Protegir les autoritats de les corporacions locals i vigilar i custodiar els edificis, instal·lacions i dependències d'aquestes corporacions.

- Ordenar, senyalitzar i dirigir el trànsit en el nucli urbà, d'acord amb les normes de circulació.

- Executar actuacions destinades a garantir la seguretat viària en el municipi.

- Instruir atestats per accidents de circulació dins el nucli urbà, informant de les actuacions realitzades a les forces o cossos de seguretat competents.

- Exercir de policia administrativa per garantir el compliment de reglaments, bans, resolucions i altres disposicions i actes municipals, d'acord amb la normativa vigent.

- Exercir de policia judicial.

- Dur a terme diligències de prevenció i actuacions destinades a evitar la comissió d'actes delictius, informant de les actuacions realitzades a les forces o cossos de seguretat competents.

- Col·laborar amb les forces o cossos de seguretat de l'estat i de la comunitat autònoma en la protecció de manifestacions i en el manteniment de l'ordre en grans concentracions humanes.

- Cooperar en la resolució de conflictes privats, quan sigui requerit.

- Vigilar els espais públics.

- Prestar auxili en cas d'accident, catàstrofe o calamitat pública.

- Vetllar pel compliment de la normativa vigent en matèria de medi ambient i de protecció de l'entorn.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda, i, en especial, qualsevol de les previstes pels articles 11 i 12 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya.

 

4. Assistent/a d'Alcaldia

- Atendre, personalment i telefònica, les persones que sol·liciten contactar amb l'alcalde/essa, així com filtrar l'accés directe a aquest/a.

- Realitzar el registre d'entrada i sortida de la Secretaria d'Alcaldia i distribuir la correspondència entre el personal de la Secretaria.

- Arxivar la documentació generada per la Secretaria d'Alcaldia.

- Ensobrar, segellar i efectuar enviaments i lliuraments de documentació adreçada a instàncies externes o bé a altres instàncies de l'Ajuntament.

- Realitzar la reserva d'espais per a la realització dels diferents actes d'alcaldia i preparar i condicionar els espais susdits per a la realització de l'acte que hi tindrà lloc.

- Realitzar treballs de reprografia i enquadernació diversa.

- Actualitzar la informació continguda en les bases de dades de Secretaria d'Alcaldia.

- Realitzar tasques de suport directe i operatiu al/a la Cap de Secretaria d'Alcaldia.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

5. Assistent/a de gestió de residus

- Realitzar tasques bàsiques i auxiliars que li siguin encomanades pel personal a qui assisteix.

- Preparar i portar el material necessari per al desenvolupament de l'activitat del personal a qui assisteix.

- Realitzar el manteniment bàsic de la maquinària i de les eines de treball a la seva disposició.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

6. Auxiliar administratiu/iva

- Mantenir dades, fitxers i inventaris relacionats amb l'activitat de la unitat organitzativa i extreure'n informació.

- Transcriure i/o redactar, d'acord amb els criteris o models establerts, documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Rebre, registrar, despatxar i arxivar correspondència, sol·licituds, reclamacions i qualsevol altra documentació relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Donar suport en l'organització i logística d'activitats pròpies de la unitat organitzativa.

- Realitzar consultes i cercar informació a petició de personal de la unitat organitzativa.

- Mantenir l'estoc de material de la unitat organitzativa i efectuar les comandes oportunes.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

7. Auxiliar administratiu de gestió

- Tramitar expedients diversos relacionats amb l'activitat de la unitat organitzativa i fer el seguiment de llur estat de tramitació.

- Mantenir dades, fitxers i inventaris relacionats amb l'activitat de la unitat organitzativa i extreure'n informació.

- Redactar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Comprovar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Elaborar plantilles i formularis per a l'ús de les persones usuàries.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

8. Auxiliar de suport logístic

- Atendre la recepció de les dependències, controlar l'accés de persones que hi accedeixen, identificar-les, orientar-les, facilitar-los informació i anunciar la seva visita a la persona o unitat corresponent.

- Recollir, classificar i distribuir la correspondència i la paqueteria, preparar enviaments i practicar notificacions.

- Utilitzar i mantenir actives les màquines reproductores, fotocopiadores, faxos, aparells de relligat i similars.

- Adequar sales per a diversos usos, instal·lant-hi cadires, taules, faristols, aparells de megafonia i de videoprojecció, etc., i estar disponible pels organitzadors per donar suport en cas d'incidència o necessitat.

- Donar compte al/a la seu/seva superior d'incidències en les instal·lacions i equipaments municipals, i realitzar tasques senzilles de manteniment d'emergència quan no es requereixin coneixements tècnics ni instrumental especialitzat.

- Custodiar el material fungible i no fungible, distribuir-lo i realitzar el manteniment d'estoc i de magatzem.

- Obrir i tancar les dependències municipals.

- Realitzar encàrrecs diversos dins i fora de la dependència municipal, si escau amb vehicle corporatiu.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

Funcions específiques:

 

9. Auxiliar de suport logístic - Centres educatius

- Controlar l'accés de persones al centre escolar que es custodiï

- Vetllar pel correcte funcionament i manteniment de les instal·lacions del centre escolar

- Donar suport complementari al personal del centre escolar.

 

10. Auxiliar de suport logístic - Instal·lacions esportives

- Efectuar les tasques de manteniment bàsiques de les instal·lacions, del material esportiu, del material auxiliar i dels vestidors.

- Mantenir la neteja bàsica de les pistes, vestidors, exterior de les instal·lacions i camps de futbol.

- Adequar les pistes per l'activitat esportiva, vetllant pel compliment dels requeriments de seguretat. Col·locar el material esportiu necessari i altre material que es requereixi (marcadors, protectors paviment, separadors, taules i cadires. Control dels equips de so.

- Control i custòdia dels magatzems de material de la instal·lació i de les entitats.

- Mantenir periòdicament la farmaciola de la instal·lació i tenir cura d'efectuar les comandes de reposició de material.

 

11. Auxiliar de suport logístic - Oficines

- Controlar i gestionar les reserves de vehicles, informant de les incidències al seu superior.

- Comprovació de l'estat del vehicle d'acord amb la programació establerta.

- Realitzar les revisions de l'ITV i del manteniment programat pel concessionari.

- Gestió de comandes.

- Notificacions externes i correus certificats

- Ingressos a entitats bancàries

- Suport a l'Arxiu Municipal

 

12. Auxiliar de topografia

- Donar suport en la revisió, manteniment i reposició física de la xarxa geodèsica i les bases topogràfiques municipals, implantades dins del terme municipal.

- Donar suport en la realització dels treballs de camp per dur a terme aixecaments topogràfics, pel manteniment i l'actualització de la cartografia oficial de Sant Cugat del Vallès, assegurant així l'actualització de tots els elements existents a la via pública.

- Donar suport en el replanteig i materialització de les alineacions de façana.

- Realitzar les tasques encomandes per a la identificació, localització i manteniment de les fites del terme municipal.

- Realitzar revisions de camp de la Cartografia Topogràfica Municipal per a identificar discrepàncies amb l'estat d'actualització, i prendre acotacions per a la seva correcció quan no requereixin la realització d'un aixecament topogràfic.

- Realitzar treballs d'edició gràfica per a col·laborar en l'actualització dels fulls cartogràfics sota la supervisió dels seus superiors jeràrquics.

- Realitzar altres tipus de treballs de camp per donar resposta a necessitats específiques sol·licitades per altres departaments de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

- Realitzar el manteniment, neteja i reparació del material topogràfic, així com del vehicle municipal assignat a la secció.

- Controlar l'inventari del material de la secció i mantenir l'estoc del material fungible (claus, estaques, esprais, etc.)

- Conduir el vehicle municipal assignat a la secció.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda

 

13. Auxiliar tècnic/a

- Participar en la planificació i organització de projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Atendre consultes bàsiques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Mantenir dades, fitxers i inventaris relacionats amb l'activitat de la unitat organitzativa i extreure'n informació.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Donar suport en l'organització i logística d'activitats pròpies de la unitat organitzativa.

- Realitzar consultes i cercar informació a petició de personal de la unitat organitzativa.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda

 

14. Cap d'Unitat Administrativa

- Col·laborar amb el seu comandament en la definició dels objectius a assolir per part de la Unitat i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Organitzar, planificar i coordinar l'activitat dels professionals de la Unitat.

- Gestionar els recursos econòmics i materials i/o els equipaments que depenen de la Unitat.

- Coordinar i supervisar la tramitació d'expedients de naturalesa diversa.

- Redactar documentació administrativa diversa.

- Atendre, presencialment i telefònicament, les consultes relatives als expedients que són objecte de tramitació per part de la Unitat.

- Vetllar pel compliment dels terminis en la tramitació dels expedients de la unitat.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

15. Cap d'Unitat de Serveis

- Col·laborar amb el seu comandament en la definició dels objectius a assolir per part de la Unitat i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Gestionar, coordinar i dirigir l'ús i el manteniment de les instal·lacions assignades, d'acord amb els recursos humans, econòmics i materials disponibles.

- Gestionar, coordinar i supervisar les actuacions programades en les instal·lacions, així com les actuacions en matèria de manteniment i millora dels equipaments

- Garantir el compliment de les normatives associades a les activitats i el de les actuacions que se'n derivin.

- Establir i mantenir relacions amb les persones usuàries, concessionaris i/o empreses subcontractades.

- Atendre, presencialment i telefònica, les consultes tècniques relatives a les matèries competència de la Unitat.

- Assessorar a l'Ajuntament en general i als seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

16. Cap d'Unitat de Supervisió

- Col·laborar amb el seu comandament en la definició dels objectius a assolir per part de la Unitat i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Distribuir, gestionar, coordinar i supervisar les actuacions programades així com la documentació descriptiva resultant de l'activitat de supervisió.

- Garantir el compliment de les normatives associades a les visites de supervisió i el de les actuacions que se'n derivin davant dels òrgans o persones responsables.

- Atendre, presencialment i telefònica, les consultes tècniques relatives a les matèries competència de la Unitat.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

17. Cap de la Brigada

- Identificar necessitats i prioritats d'intervenció de la brigada en l'àmbit de les obres.

- Assistir als punts en què s'han de realitzar intervencions i valorar la tipologia d'actuació a realitzar i les necessitats personals i de material.

- Programar l'activitat d'obres o serveis de la brigada i assignar tasques al personal que es troba al seu càrrec.

- Supervisar in situ les tasques desenvolupades pel personal de la brigada que efectua treballs d'obres o serveis.

- Resoldre dubtes i incidències en el desenvolupament de les activitats d'obres o serveis.

- Instruir i supervisar el personal de plans d'ocupació que efectua treballs d'obra o serveis.

- Traslladar el personal accidentat a la mútua d'accidents de treball, si escau.

- Controlar els recursos destinats (temps i material) en cada intervenció i, si escau, elaborar les estadístiques corresponents.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Elaborar la memòria anual del servei i la documentació relacionada amb el seu àmbit de coneixement.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

18. Cap de Secció / Coordinador/a

- Definir, d'acord amb els objectius estratègics i de gestió establerts, els objectius funcionals a assolir per la Secció i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Planificar, organitzar i impulsar l'activitat de la Secció per a l'assoliment dels objectius funcionals definits.

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Dirigir, coordinar i supervisar l'elaboració i execució del pressupost de la Secció i gestionar els recursos materials i econòmics disponibles.

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

19. Cap de Secretaria d'Alcaldia i Control Pressupostari

- Assegurar la correcta gestió i actualització diària de l'agenda d'actes i reunions de l'alcalde/essa.

- Donar suport al cap de Gabinet d'Alcaldia en el contingut de les seves funcions.

- Efectuar i assegurar la gestió administrativa i preparar i tramitar expedients administratius..

- Efectuar el servei d'acollida, recepció i informació pel que fa a sol·licituds de visita a l'alcalde/essa.

- Atendre la consulta de la ciutadania, entitats i associacions.

- Executar tasques de secretariat als càrrecs electes i de confiança política que se li encomanin.

- Col·laborar en la convocatòria i organització d'actes, activitats i reunions.

- Participar en l'organització de jornades i/o esdeveniments relacionats amb les competències de l'àmbit funcional de l'alcalde o cap de gabinet

- Comprovar el Registre de Grups d'interès de Catalunya pel que fa a reunions externes.

- Organitzar i gestionar els compromisos de l'alcalde o cap de gabinet

- Recopilar i/o facilitar la documentació necessària per a les reunions internes i externes i reservar les sales o vídeo reunions

- Fer el seguiment dels assumptes delegats per l'alcalde o cap de gabinet, derivar-los quan correspongui als diversos comandaments i/o personal de l'àmbit.

- Actuar com a secretari/ària en comissions, reunions internes o d'òrgans, en les quals participa l'alcalde o cap de gabinet.

- Gestionar les queixes i incidències que arriben per al càrrec electe o directiu, per diferents canals.

- Crear i mantenir relacions de dades, fitxers i inventaris relacionats amb l'activitat de l'alcalde/ssa o cap de gabinet

- Gestionar la participació de l'alcalde/ssa el/la cap de gabinet a cursos, jornades, congressos i organitzar i coordinar els viatges de l'alcalde/ssa i del/de la cap de gabinet.

- Redactar el contingut de documents administratius, d'acord amb els criteris o models establerts i fer-ne el seguiment.

- Gestionar les despeses del servei

- Realitzar el seguiment del pressupost del servei.

- Gestionar la contractació menor, procediments negociats de l'àmbit, convenis i patrocinis i efectuar el registre dels contractes menors al Registre Públic de Contractes.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

20. Cap de Servei

- Definir, d'acord amb els objectius estratègics i de gestió establerts, els objectius funcionals a assolir pel Servei i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Planificar, organitzar i impulsar l'activitat del Servei per a l'assoliment dels objectius funcionals definits.

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Dirigir, coordinar i supervisar l'elaboració i execució del pressupost del Servei i gestionar els recursos materials i econòmics disponibles.

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda

 

21. Caporal/a

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Atendre i resoldre a les incidències que es produeixen durant la prestació del servei, elaborant els informes corresponents per tal de comunicar les novetats al seu superior.

- Protegir les autoritats de les corporacions locals i vigilar i custodiar els edificis, instal·lacions i dependències d'aquestes corporacions.

- Ordenar, senyalitzar i dirigir el trànsit en el nucli urbà, d'acord amb les normes de circulació.

- Executar actuacions destinades a garantir la seguretat viària en el municipi.

- Instruir atestats per accidents de circulació dins el nucli urbà, informant de les actuacions realitzades a les forces o cossos de seguretat competents.

- Exercir de policia administrativa per garantir el compliment de reglaments, bans, resolucions i altres disposicions i actes municipals, d'acord amb la normativa vigent.

- Exercir de policia judicial.

- Dur a terme diligències de prevenció i actuacions destinades a evitar la comissió d'actes delictius, informant de les actuacions realitzades a les forces o cossos de seguretat competents.

- Col·laborar amb les forces o cossos de seguretat de l'estat i de la comunitat autònoma en la protecció de manifestacions i en el manteniment de l'ordre en grans concentracions humanes.

- Cooperar en la resolució de conflictes privats, quan sigui requerit.

- Vigilar els espais públics.

- Prestar auxili en cas d'accident, catàstrofe o calamitat pública.

- Vetllar pel compliment de la normativa vigent en matèria de medi ambient i de protecció de l'entorn.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda, i, en especial, qualsevol de les previstes pels articles 11 i 12 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya.

 

22. Delineant

- Dibuixar gràfics de projectes mitjançant processos manuals i/o informàtics, a fi i efecte de disposar d'ells en format paper i/o electrònic, sota la direcció i supervisió de personal tècnic.

- Traçar plànols generals o detallats mitjançant processos manuals i/o informàtics, a fi i efecte de disposar d'ells en format paper i/o electrònic.

- Actualitzar els plànols i documents gràfics necessaris per al treball de la unitat organitzativa de què depèn o del seu àmbit orgànic.

- Arxivar convenientment i recuperar els plànols i documents gràfics necessaris per al treball de la unitat organitzativa de què depèn o del seu àmbit orgànic.

- Realitzar amidaments i prendre dades per al desenvolupament de la resta de funcions assignades.

- Posar en net els croquis que confeccioni o que se li facilitin.

- Especejar i interpretar plànols i traduir-los a escales diverses mitjançant processos manuals i/o informàtics.

- Atendre a ciutadans i ciutadanes que reclamin l'accés a plànols i a altra documentació gràfica a la qual puguin accedir.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

23. Director/a del museu

- Definir, d'acord amb els objectius estratègics i de gestió establerts, els objectius funcionals a assolir pel museu i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Planificar, organitzar i impulsar l'activitat del museu per a l'assoliment dels objectius funcionals definits.

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Dirigir, coordinar i supervisar l'elaboració i execució del pressupost del museu i gestionar els recursos materials i econòmics disponibles.

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

24. Dissenyador/a gràfic/a

- Atendre consultes tècniques de caràcter bàsic relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Participar en la planificació i organització de projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament.

- Col·laborar amb els/les tècnics/ques superiors i/o mitjans del seu àmbit de coneixement en la realització de llurs funcions.

- Crear bases de dades, fitxers i inventaris per a l'ús de la unitat organitzativa, practicar-ne el manteniment i extreure'n informació.

- Processar dades relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Redactar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

25. Encarregat/da

- Elaborar pressupostos i valorar ofertes econòmiques.

- Coordinar i supervisar equips de treball assignats.

- Informar al/a la seu/seva superior de l'estat d'execució de les tasques encomanades i de la previsió del termini per a la seva finalització.

- Realitzar les tasques de major complexitat tècnica pròpies del seu ofici en les intervencions.

- Orientar el personal al seu càrrec en el desenvolupament de llurs funcions i definir els criteris de treball per tal d'executar les tasques pròpies de cada ofici.

- Supervisar la qualitat i quantitat del material a emprar en les intervencions.

- Ordenar i practicar el manteniment bàsic de la maquinària i de les eines de treball a la seva disposició.

- Conduir la tipologia de vehicles permesa en el carnet B.

- Donar suport bàsic en el desenvolupament de tasques genèriques de la brigada o de tasques pròpies d'altres oficis quan les necessitats del servei ho requereixin.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

26. Gestor/a d'atenció ciutadana

- Practicar el registre d'entrada i de sortida de documentació.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb qualsevol tràmit o informació que requereixin.

- Realitzar qualsevol dels tràmits que siguin competència de l'OAC segons els protocols acordats amb cadascun dels Àmbits de Gestió.

- Vetllar per la disponibilitat de tríptics, impresos i altra documentació informativa editada per l'Ajuntament per lliurar a la ciutadania.

- Processar dades relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Redactar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Comprovar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

27. Inspector/a de Policia Local

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Confeccionar ordres i circulars d'organització dels serveis i de millora dels processos gestionats per la Policia Local.

- Elaborar informes especialitzats sobre el funcionament de la Policia Local i les actuacions realitzades i formular propostes de millora de la gestió.

- Analitzar i resoldre les consultes i incidències derivades dels processos gestionats per la Policia Local.

- Assessorar sobre directius, normatives i procediments propis de la Policia Local.

- Inspeccionar els serveis ordinaris i extraordinaris realitzats.

- Fer les propostes necessàries perquè la formació professional permanent del personal del Cos estigui garantida.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda, i, en especial, qualsevol de les previstes pels articles 11 i 12 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya.

 

28. Intendent/a

- Desenvolupar l'estratègia de l'Ajuntament en les àrees d'activitat relacionades amb les competències de la Policia Local, definint els objectius de gestió a assolir i controlant i avaluant el seu grau d'assoliment.

- Analitzar, planificar, organitzar i impulsar l'activitat de la Policia Local per a l'assoliment dels objectius de gestió definits.

- Representar l'Ajuntament davant d'altres administracions públiques, empreses, entitats i agents en assumptes relacionats amb les competències de la Policia Local.

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Dirigir, coordinar i supervisar l'elaboració i execució del pressupost de la Policia Local i gestionar els recursos materials i econòmics disponibles.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda, i, en especial, qualsevol de les previstes pels articles 11 i 12 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya.

 

29. Interventor/a

- Les previstes a l'article 4 del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional i el Reial Decret 424/2017, de 28 d'abril, pel qual es regula el règim jurídic del control intern en les entitats del sector públic local i les funcions establertes en la regla 9 de l'Ordre 1781/2013, de 20 de setembre, per la que s'aprova el model normal d'Instrucció de comptabilitat per a l'administració local, així com en aquella normativa que modifiqui o derogui els textos legals esmentats.

- Donar suport tècnic en matèria jurídica en les àrees d'especialitat.

- Realitzar el seguiment de la normativa, jurisprudència i doctrina jurídica que pugui afectar la gestió de l'activitat de l'Ajuntament.

- Elaborar i redactar, decrets, propostes de resolució, convenis i concerts, contractes civils, laborals i administratius, bases per a subvencions, ordenances i reglaments municipals, i d'altra documentació jurídica que sigui necessària.

- Defensar davant dels tribunals civils, laborals i contenciosos-administratius els interessos municipals.

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Impartir formació dins l'organització relacionada amb les matèries del seu àmbit de coneixement.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Elaborar i presentar estudis diversos relatius a les matèries competència de la unitat i al seu àmbit de coneixement i formular propostes de millora dels serveis.

- Atendre consultes tècniques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assessorar a l'Ajuntament en general i als seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i controlar l'activitat i el funcionament de serveis municipals externalitzats gestionats per la unitat a la qual pertany.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Instruir expedients complexos de caràcter sancionador, disciplinari o similar competència de la unitat a la qual pertany i relacionats amb el seu àmbit de coneixement i formular propostes de resolució.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Cercar subvencions i coordinar la sol·licitud i justificació corresponents.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar documentació o textos especialitzats relacionats amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament, o bé d'obtenir informació i donar-ne compte al departament amb posterioritat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

30. Oficial/a

- Realitzar les tasques de major complexitat tècnica pròpies del seu ofici.

- Orientar el personal al seu càrrec de categoria operari/ària en el desenvolupament de llurs funcions i definir els criteris de treball per tal d'executar les tasques pròpies del seu ofici.

- Complimentar els documents acreditatius del temps destinat a la realització dels treballs i del material utilitzat.

- Supervisar la qualitat i quantitat del material a emprar en les intervencions pròpies del seu ofici.

- Ordenar i practicar el manteniment bàsic de la maquinària i de les eines de treball a la seva disposició.

- Conduir la tipologia de vehicles permesa en el carnet B.

- Donar suport bàsic en el desenvolupament de tasques genèriques de la brigada o de tasques pròpies d'altres oficis quan les necessitats del servei ho requereixin.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

31. Oficial/a tècnic/a

- Realitzar les tasques de major complexitat tècnica pròpies del seu ofici amb la possibilitat de conduir, a més dels vehicles inclosos en el carnet B, la retroexcavadora i altres vehicles especialitzats que requereixin estar en possessió de permisos de conduir addicionals al B.

- Orientar de forma continuada el personal al seu càrrec de categoria oficial/a i operari/ària en el desenvolupament de llurs funcions i definir els criteris de treball per tal d'executar les tasques pròpies del seu ofici.

- Complimentar els documents acreditatius del temps destinat a la realització dels treballs i del material utilitzat.

- Supervisar la qualitat i quantitat del material a emprar en les intervencions pròpies del seu ofici.

- Elaborar pressupostos i valorar ofertes econòmiques.

- Ordenar i practicar el manteniment bàsic de la maquinària i de les eines de treball a la seva disposició.

- Donar suport bàsic en el desenvolupament de tasques genèriques o de tasques pròpies d'altres oficis quan les necessitats del servei ho requereixin.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

32. Operari/ària

- Realitzar tasques bàsiques i auxiliars que li siguin encomanades pels oficials/les i/o comandaments de les diverses especialitats.

- Preparar i portar el material als oficials de les diverses especialitats per a la seva utilització.

- Fer ús de la maquinària i de les eines de treball a la seva disposició tot ordenant i practicant el manteniment bàsic corresponent.

- Conduir la tipologia de vehicles permesa en el carnet B.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

33. Recepcionista

- Gestionar les demandes de la ciutadania i les demandes del personal municipal relacionades amb la primera atenció presencial de l'edifici central de l'Ajuntament.

- Facilitar informació general actualitzada relativa al municipi, equipaments, serveis municipals o d'altres de similars que es presten des de l'Ajuntament i/o en el municipi.

- Gestionar els diferents programes de suport per a l'obtenció de dades destinades a la informació o tramitació bàsica de l'usuari/a.

- Elaborar i/o emplenar documentació administrativa de suport, que li sigui requerida, pels diferents serveis.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

34. Responsable de Producció i Infraestructures

- Dissenyar el Pla de funcionament i gestió de l'equipament, amb serveis tècnics professionals que han de fer-se càrrec del funcionament ordinari i extraordinari de l'espai.

- Preparar licitacions dels materials escenotècnies necessàries per dotar tècnicament els espais escènics.

- Preparar licitacions de la contractació externalitzada dels diferents serveis que no es puguin assumir des de l'Ajuntament.

- Implantar el projecte de la Nova Unió en coordinació amb els agents culturals ja instal·lats i els que puguin instal·lar-se a curt termini per optimitzar l'ús i el rendiment de l'equipament.

- Fer el seguiment de la implantació, amb la comissió tècnica de treball formada per membres de l'entitat acollida i els diferents serveis de l'Ajuntament que de manera indirecta, hi hauran de participar.

- Definir el Pla d'Usos dels elements tècnics d'acord a les normatives de seguretat així com els diferents plans de manteniment dels elements que composen l'escenotècnia de l'equipament.

- Plantejament i seguiment de les licitacions dels Plans d'Autoprotecció de l'edifici, Entitat i Sales escèniques.

- Coordinar els equips tècnics del servei tant personals com materials per a donar resposta al que esdevingui tant a la Unió com a la Xarxa de Centres, així com als actes de ciutat de gran format com la Festa Major i els Nadals a Sant Cugat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

35. Responsable de Protocol i Relacions Institucionals

- Exercir el comandament del personal adscrit a Protocol.

- Organitzar, planificar, coordinar, supervisar i avaluar les cerimònies i actes en que participa l'alcalde.

- Assessorar i resoldre dubtes en matèries de la seva competència al seu superior jeràrquic.

- Gestionar i coordinar els proveïdors i professionals necessaris per a cada acte.

- Coordinar-se amb la resta de departaments per a la celebració dels actes.

- Encarregar i supervisar la col·locació de banderes i domassos a l'interior i exterior dels edificis municipals.

- Proposar, encarregar i adquirir l'utillatge necessari pel funcionament del gabinet de protocol, i coordinar el préstec a altres Àmbits i unitats de l'Ajuntament.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

36. Responsable de l'Oficina d'I+D Accessibilitat universal

- Col·laborar amb el seu comandament en la definició dels objectius a assolir per part de la Oficina i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Coordinacions amb els diferents departaments de l'ajuntament, per tal de promoure un treball transversal en temes d'Accessibilitat Universal.

- Posada en marxa de la web, manteniment i control.

- Promoure accions formatives específiques a tots els empleats de l'Ajuntament per promoure les bones pràctiques en matèria de reconeixement de la accessibilitat universal, la integració social i el llenguatge inclusiu.

- Realització de projectes d'àmbit comunitari i de col·laboració amb altres departaments i entitats de la ciutat.

- Col·laboració amb els comandaments i tècnics de l'ajuntament en matèries d'accessibilitat universal.

- Assessorament a l'ajuntament en general, i als seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competències de la unitat a la qual pertany.

- Promoure i assistir a esdeveniments diversos per tal de donar suport en matèria d'Accessibilitat Universal.

- Actualització de la informació i normativa jurídica en matèria d'accessibilitat a través de la pàgina web de l'ajuntament.

- Ús de les noves tecnologies per tal de fer un treball de prevenció, que s'avanci als nous esdeveniments que puguin sorgir en matèria d'Accessibilitat Universal

- Coordinació i intercanvi d'experiències amb d'altres ajuntaments i institucions.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altre funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

37. Secretari/ària de direcció

- Gestionar l'agenda i els compromisos del càrrec electe o directiu a qui assisteix, d'acord amb les directrius, criteris i prioritats fixats.

- Actuar com a secretari/ària en comissions i reunions d'òrgans en els quals participa el/la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix.

- Mantenir dades, fitxers i inventaris relacionats amb l'activitat del/de la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix i extreure'n informació.

- Transcriure i/o redactar, d'acord amb els criteris o models establerts, documentació diversa relacionada amb l'activitat del/de la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix.

- Rebre, registrar, despatxar i arxivar correspondència, sol·licituds, reclamacions i qualsevol altra documentació relacionada amb l'activitat del/de la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat del/de la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix.

- Donar suport en l'organització i logística d'activitats pròpies del/de la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix.

- Realitzar consultes i cercar informació a petició del/de la càrrec electe/a o directiu/iva a qui assisteix.

- Confeccionar expedients de despesa d'acord amb les instruccions del/de la responsable tècnic/a de la partida pressupostària i tramitar expedients pressupostaris diversos.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

38. Secretari/ària general

- Les previstes a l'article 3 del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional demés normativa aplicable.

 

39. Sergent/a

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec

- Coordinar els operatius ordinaris amb els altres serveis d'emergència del municipi

- Organitzar els serveis operatius a prestar per cada torn de treball i/o unitats, d'acord amb les directrius establertes pel/per la Cap de la Policia Local.

- Atendre i resoldre les incidències que es produeixen durant la prestació del servei en el seu torn de treball, elaborant l'informe corresponent per tal de comunicar les novetats al/la Cap de la Policia Local.

- Concretar les estratègies definides pel/la Cap de la Policia Local en objectius operatius i informar-lo del seu grau d'assoliment.

- Col·laborar amb el/la Cap de la Policia Local en la planificació i organització dels serveis policials.

- Col·laborar amb el/la Cap de la Policia Local en la definició de la graella d'horaris anuals del servei.

- Col·laborar amb el Cap de la Policia Local en l'elaboració de propostes de modificació de l'orientació i les directrius necessàries per a millorar la qualitat en la prestació del servei.

- Traslladar instruccions i informació facilitades pels seus/seves superiors al personal al seu càrrec.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda, i, en especial, qualsevol de les previstes pels articles 11 i 12 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya.

 

40. Sotsinspector/a

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec

- Planificar i organitzar els serveis extraordinaris i especials de la Policia Local de Sant Cugat, d'acord amb les directrius del Cap de la Policia Local, i elaborar la graella horària anual.

- Dirigir, coordinar i supervisar les operacions de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès, d'acord amb les directius del/la Cap de la Policia Local.

- Coordinar els operatius extraordinaris amb els altres serveis d'emergència del municipi

- Vetllar pel compliment de les directrius i instruccions facilitades pel Cap de la Policia Local.

- Atendre i informar als ciutadans responent a aquelles consultes per a les quals estigui facultat.

- Informar el/a la seu/seva superior del funcionament del servei, especialment en matèria de seguretat pública i ordenació i regulació del trànsit.

- Controlar les incidències (baixes, permisos, llicències, etc.), del personal de la Policia Local.

- Formular propostes de millora del servei i presentar-les als/a les seus/seves superiors.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda, i, en especial, qualsevol de les previstes pels articles 11 i 12 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya.

 

41. Supervisor/a

- Visitar instal·lacions, edificacions, serveis i emplaçaments per tal de detectar incidències o incompliments.

- Redactar i complimentar documentació descriptiva de les incidències i problemàtiques detectades.

- Donar compte de les incidències o incompliments detectats als òrgans o persones responsables.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

42. Tècnic/a auxiliar

- Atendre consultes tècniques de caràcter bàsic relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Participar en la planificació i organització de projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament.

- Col·laborar amb els/les tècnics/ques superiors i/o mitjans del seu àmbit de coneixement en la realització de llurs funcions.

- Crear bases de dades, fitxers i inventaris per a l'ús de la unitat organitzativa, practicar-ne el manteniment i extreure'n informació.

- Processar dades relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Redactar documentació diversa relacionada amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Atendre i informar les persones usuàries respecte qüestions relacionades amb l'activitat de la unitat organitzativa.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

43. Tècnic/a mitjà/ana

- Col·laborar amb els/les tècnics/ques superiors del seu àmbit de coneixement en la realització de llurs funcions.

- Atendre consultes tècniques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assessorar l'Ajuntament en general i els seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i controlar l'activitat i el funcionament de serveis municipals externalitzats gestionats per la unitat a la qual pertany.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Instruir expedients complexos de caràcter sancionador, disciplinari o similar competència de la unitat a la qual pertany i relacionats amb el seu àmbit de coneixement i formular propostes de resolució.

- Elaborar convenis de col·laboració amb entitats i agents aliens a l'Ajuntament en relació a les matèries competència de la unitat a la qual pertany.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Cercar subvencions i coordinar la sol·licitud i justificació corresponents.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar documentació o textos especialitzats relacionats amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament, o bé d'obtenir informació i donar-ne compte al departament amb posterioritat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

44. Tècnic/a superior

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Impartir formació dins l'organització relacionada amb les matèries del seu àmbit de coneixement.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Elaborar i presentar estudis diversos relatius a les matèries competència de la unitat i al seu àmbit de coneixement i formular propostes de millora dels serveis.

- Atendre consultes tècniques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assessorar a l'Ajuntament en general i als seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i controlar l'activitat i el funcionament de serveis municipals externalitzats gestionats per la unitat a la qual pertany.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Instruir expedients complexos de caràcter sancionador, disciplinari o similar competència de la unitat a la qual pertany i relacionats amb el seu àmbit de coneixement i formular propostes de resolució.

- Elaborar convenis de col·laboració amb entitats i agents aliens a l'Ajuntament en relació a les matèries competència de la unitat a la qual pertany.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Cercar subvencions i coordinar la sol·licitud i justificació corresponents.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Elaborar i redactar plecs de condicions administratives.

- Redactar documentació o textos especialitzats relacionats amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament, o bé d'obtenir informació i donar-ne compte al departament amb posterioritat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

45. Treballador/a familiar

- Intervenir i prestar assistència directa en nuclis familiars o convivencials en situació de risc social o amb mancances bàsiques.

- Fer el seguiment del resultat de les intervencions practicades i donar-ne compte al seu comandament i/o al personal tècnic.

- Informar les persones usuàries dels serveis, recursos i prestacions al seu abast.

- Participar en accions conjuntes, comunitàries i transversals amb altres professionals de l'Ajuntament.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

46. Tresorer/a

- Les previstes a l'article 5 del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional demés normativa aplicable.

 

47. Xofer/a d'Alcaldia

- Planificar itineraris d'acord amb les necessitats.

- Acompanyar persones, amb vehicle corporatiu, als seus compromisos institucionals.

- Efectuar el manteniment bàsic del vehicle corporatiu a la seva disposició.

- Realitzar gestions, encàrrecs i altres tasques operatives de suport que li siguin assignades.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

 

ANNEX III

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

 

Sant Cugat del Vallès, 8 de febrer de 2024

 

Carles Brugarolas Conde

Tinent d'alcalde d'Economia, Coneixement i Organització

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16887 {"title":"ANUNCIO sobre modificación del catálogo de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès.","published_date":"2024-02-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16887"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9103 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-16/16887-anuncio-modificacion-catalogo-puestos-trabajo-ayuntamiento-sant-cugat-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.