ANUNCIO sobre rectificación de las bases del proceso selectivo de tres plazas de auxiliar de educación especial.

Anunci pel qual es fa públic que la Junta de Govern Local de 6 de febrer de 2024 ha aprovat la rectificació d'una errada material a les bases reguladores del procés selectiu pel sistema de concurs-oposició per a l'accés a tres places d'auxiliar d'educació especial de l'Ajuntament de Montmeló i creació d'una borsa d'aspirants.

 

Primer.- RECTIFICAR l'error material existent a la resolució de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Montmeló d'11 de gener de 2024, relativa al requisit de la titulació requerida per poder participar en el procés selectiu, consistent en requerir la titulació de Cicle formatiu de grau superior d'atenció a persones en situació de sociodependència o equivalent, quan la titulació requerida correcta és la de Cicle formatiu de grau mig de la branca de serveis socioculturals i a la comunitat o equivalent.

 

A la base primera: Objecte i publicitat

ON DIU:

"Titulació acadèmica: CFGS atenció a persones en situació de sociodependència o equivalent"

HA DE DIR:

"Titulació acadèmica: CFGM de la branca de serveis socioculturals i a la comunitat o equivalent"

 

Segon.- NOTIFICAR aquesta resolució al comitè unitari de personal.

 

Tercer.- PUBLICAR la rectificació al DOGC, BOPB, tauler d'anuncis i pàgina web municipals.

 

Quart.- ATORGAR el termini de 20 dies hàbils, a partir de la publicació de la rectificació al DOGC, per a la presentació de sol·licituds de la convocatòria relativa al procés selectiu, per a l'accés a tres places d'auxiliar d'educació especial i creació d'una borsa de treball.

 

Montmeló, 13 de febrer de 2024

 

Pere Rodríguez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16876 {"title":"ANUNCIO sobre rectificación de las bases del proceso selectivo de tres plazas de auxiliar de educación especial.","published_date":"2024-02-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16876"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montmeló,DOGC,DOGC 2024 nº 9103 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-16/16876-anuncio-rectificacion-bases-proceso-selectivo-tres-plazas-auxiliar-educacion-especial https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.