EDICTO sobre aprobación de la plantilla de personal para el ejercicio 2024.

 

En compliment del que disposa l'article 28 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals, es fa pública la plantilla de personal del Consorci de l'Estany per a l'exercici de 2024, en la qual s'hi integra el personal funcionari i laboral, i que es va aprovar juntament amb el pressupost general, pel Consell Plenari del Consorci de l'Estany en sessió celebrada el dia 27 de novembre de 2023.

 

Durant el termini de 15 dies hàbils es va exposar al públic el Pressupost del Consorci per a l'exercici 2024, i la Plantilla de Personal al Servei Consorci de l'Estany, com a document integrant de l'expedient, mitjançant edicte publicat en el BOP núm. 231 (Núm. Edicte 10188), de 1 de desembre de 2023, durant el qual no es van presentar reclamacions, i per tant la resolució s'entén definitiva sense necessitat d'adoptar nou acord, amb la publicació de l'edicte en el BOP núm. 5 (Núm. edicte 48) de data 8 de gener de 2024.

 

Contra l'aprovació de la Plantilla es pot interposar Recurs Contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos comptats a partir de la publicació d'aquest acord.

 

PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL DEL CONSORCI DE L'ESTANY 2024

 

 

    Nombre places

vacants

Observacions

Personal laboral

Total

 

5

0

-

 

Denominació

Grup

Especialitat professional

Nombre places

vacants

Observacions

Titulats superiors

Tècnic/a superior

A1

Tècnic/a superior

1

0

-

Titulats mitjos

Tècnic/a mig

A2

Tècnic/a 

1

0

-

BUP, FPII o equivalent

Administratiu/va

C1

Administratiu/va

1

0

-

Graduat escolar, FPI o equivalent

Personal d'oficis

C2

Oficial 1a

2

0

-

 

 

Banyoles, 18 de gener de 2024

 

Miquel Noguer Planas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16825 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la plantilla de personal para el ejercicio 2024.","published_date":"2024-02-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16825"} catalunya Consorcio de L'Estany,DOGC,DOGC 2024 nº 9102,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-15/16825-edicto-aprobacion-plantilla-personal-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.