ANUNCIO sobre modificación del Decreto del gerente de Personas, Organización y Administración Electrónica, firmado en fecha 24.7.2023, de designación de miembros del tribunal calificador de la convocatoria del proceso de selección para la cobertura de plazas de los subgrupos de titulación A1, A2 y C1 del Ayuntamiento de Barcelona, ​​mediante concurso-oposición libre.

El gerent de Persones, Organització i Administració Electrònica, actuant per delegació de l'Alcaldia, el 9 de febrer de 2024 ha dictat la següent resolució:

(97/2023) MODIFICAR el Decret del gerent de Persones, Organització i Administració Electrònica, signat en data 24 de juliol de 2023, de designació de membres del Tribunal Qualificador, de la convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de places dels subgrups de titulació A1, A2 i C1 de l'Ajuntament de Barcelona, mitjançant concurs oposició lliure, en el sentit de:

Tribunal Qualificador Tècnic/a Superior en medicina

- Deixar sense efectes la designació del Sr. Vicenç Gavaldà Casat, com a titular de l'EAPC, i designar el Sr. Ferran Guerrero Escala, com a titular de l'EAPC.

Tribunal Qualificador Tècnic/a Superior en enginyeria

- Deixar sense efectes la designació del Sr. José Alberto Andreu Lahoz, com a titular de l'EAPC, i designar el Sr. Jordi Domínguez Diez, com a titular de l'EAPC.

DONAR COMPTE de la present resolució a la Comissió de Presidència, Seguretat i règim Interior.

 

Contra aquesta Resolució, d'acord amb el que estableix Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques, en concordança amb el Decret d'Alcaldia del 20 de juny de 2023 de delegació de competències en el Tercer Tinent d'Alcaldia de Prevenció, Seguretat, Convivència i Règim Interior, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició davant el Tercer Tinent d'Alcaldia de Prevenció, Seguretat, Convivència i Règim Interior, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats del Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOGC. Igualment, les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Barcelona, 9 de febrer de 2024

 

Jordi Cases i Pallarès

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16764 {"title":"ANUNCIO sobre modificación del Decreto del gerente de Personas, Organización y Administración Electrónica, firmado en fecha 24.7.2023, de designación de miembros del tribunal calificador de la convocatoria del proceso de selección para la cobertura de plazas de los subgrupos de titulación A1, A2 y C1 del Ayuntamiento de Barcelona, ​​mediante concurso-oposición libre.","published_date":"2024-02-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16764"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9102 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-15/16764-anuncio-modificacion-decreto-gerente-personas-organizacion-administracion-electronica-firmado-fecha-24-7-2023-designacion-miembros-tribunal-calificador-convocatoria-proceso-seleccion-cobertura-plazas-subgrupos-titulacion-a1-a2-c1-ayuntamiento-barcelona-mediante-concurso-oposicion-libre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.