EDICTO sobre aprobación de los temarios generales de plazas de personal funcionario de administración general, administración especial y del personal laboral, que formarán parte de las bases generales reguladoras de los procesos selectivos y de cobertura temporal y definitiva de plazas de la plantilla del Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat.

El Ple Municipal en sessió celebrada el 31 de gener de 2024 va aprovar els Temaris Generals de places de personal funcionari d'administració general, administració especial i del personal laboral, que formarà part de les Bases Generals Reguladores dels processos selectius i de cobertura temporal i definitiva de places de la plantilla de l'Ajuntament de Cornellà, que tot seguit es transcriu,

Vista l'aprovació pel Ple en data 24 de maig de 2023 i publicades al BOP de data 29 de maig i al DOGC de l'1 de juny de les Bases Generals Reguladores dels processos selectius i de cobertura temporal i definitiva de places de la plantilla de l'Ajuntament de Cornellà.

Atès el punt 8.4.1.5 de les esmentades bases referit a les proves on s'indica que els temaris generals de places de personal funcionari d'administració general, administració especial i del personal laboral s'haurà d'aprovar i formarà part de les bases com a Annex III

En aplicació de l'article 8 del Reial Decret 896/1991 de 7 de juny, pel que s'estableixen les normes bàsiques i programes mínims al que s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris de l'Administració Local.

Vist l'informe de la Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans Adjunta,

Vistos els articles 22 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladores de les Bases de Règim Local, i l'article 52 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova la refosa de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, relatius a les competències atribuïdes al Ple de la Corporació Local.

La Presidenta de la Comissió de Presidència, Economia i Interior proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent:

 

ACORD

 

Primer.- Aprovar l'Annex III Temaris Generals de places de personal funcionari d'administració general, administració especial i del personal laboral, que formarà part de les Bases Generals Reguladores dels processos selectius i de cobertura temporal i definitiva de places de la plantilla de l'Ajuntament de Cornellà, i que s'identifica electrònicament a continuació:

-Núm.: 6665526

-Núm. Hash: SHA-512:

A21CA43D87EA50A67B9A6C581FF27567B635B3FB9691345CEADA3963AC0
E30E18480121208D2DD7D3240F732A9F6097C3BB92D5243C773C5968EAF60763BC277

 

Segon.- Publicar l'acord íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), l'anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), i a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

 

Tercer.- Comunicar el contingut d'aquest acord a la Unitat de Transparència de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en compliment del que disposa la Llei 19/2013, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern, i en conseqüència notificar el present acord al Cap de l'Àrea de Gestió d'Informàtica com a responsable de la seu electrònica municipal, per a la seva publicació.

 

Cornellà de Llobregat, 7 de febrer de 2024

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/2023, de 22 de juny de 2023

Sonia Jiménez López

Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans Adjunta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16690 {"title":"EDICTO sobre aprobación de los temarios generales de plazas de personal funcionario de administración general, administración especial y del personal laboral, que formarán parte de las bases generales reguladoras de los procesos selectivos y de cobertura temporal y definitiva de plazas de la plantilla del Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat.","published_date":"2024-02-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16690"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9101 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-14/16690-edicto-aprobacion-temarios-generales-plazas-personal-funcionario-administracion-general-administracion-especial-personal-laboral-formaran-parte-bases-generales-reguladoras-procesos-selectivos-cobertura-temporal-definitiva-plazas-plantilla-ayuntamiento-cornella-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.