ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de los aspirantes admitidos y excluidos del proceso selectivo para cubrir en propiedad una plaza de arquitecto/a técnico/a (exp. 2023/12146).

L'alcalde mitjançant el decret número 2024/550 de 5 de febrer de 2024, ha dictat la resolució de l'aprovació de la relació d'aspirants admesos i exclosos en aquest procés selectiu i que es transcriu a continuació:

 

"Vistes les bases aprovades per la Junta de Govern Local de 7 de desembre de 2023, que han de regir el procés selectiu de per a la cobertura definitiva d'una plaça d'arquitecte/a tècnic/a (subgrup A2), i un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies.

 

RESOLC:

 

PRIMER.- Aprovar la relació de persones admeses i excloses del concurs oposició lliure per cobrir, amb caràcter definitiu, una plaça d'arquitecte/a tècnic/a (subgrup A2):

 

Persones aspirants admeses:

COGNOMS I NOM

DNI

BONMATI CUADRADO, TATIANA

****8222*

CAULAS PLANAS, EUDALD

****9323*

CUGAT GONELL, XAVIER

****7041*

GALVEZ ROSELLO, JESSICA

****6391*

GARCIA DELGADO, EDUARD

****0556*

MUNTADA GINER, IMMACULADA

****5988*

PAVON COBOS, MARIA JOSE

****9749*

SANCHEZ GARCIA, CRISTIAN

****5933*

SANCHEZ GOMEZ, MARC MANUEL

****5545*

XARGAY SUREDA, ALBERT

****1662*

 

 

Excloses: Cap.

 

SEGON.- Designar els membres del Tribunal Qualificador del procés de selecció:

President/a:

Titular: Sr. Josep Núñez Nuevo, cap de la Unitat de Gestió de Persones

Suplent: Sra. Susana Vega Roca, tècnica de Recursos Humans

Vocals:

Titular: Sr. Xavier Guerra López, cap de la Unitat d'Urbanisme i Obres

Suplent: Sr. Erik Solés Brull, funcionari de la corporació

Titular: Sr. Narcís Seras Gubert, arquitecte tècnic de l'Ajuntament.

Suplent: Sra. Sandra Vivas Riera, arquitecta tècnica de l'Ajuntament.

Titular: Sra. Alejandra Fernández Soteras, vocal designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Suplent: Sr. Jordi Espriu Fernández, vocal designat a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretari/ària:

Titular: Sr. Christian López Ibanco, secretari general de la corporació

Suplent: Sra. Núria Ibars Casas, tècnica d'administració de Secretaria

 

TERCER.- Establir el dia de constitució del Tribunal Qualificador i d'inici del procés de selecció:

Data: 28/02/2024

Hora: 08.30 hores

Lloc: Aula de Formació de la Policia Local, plaça de la Concòrdia, 5. Calonge

Convocar els aspirants en la data, hora i lloc següents per a la realització de les proves previstes a les bases:

Data: 28/02/2024

Hora: 09.00 hores

Lloc: Aula de Formació de la Policia Local, plaça de la Concòrdia, 5. Calonge.

 

QUART.- D'acord amb l'article 78 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses es publicarà al DOGC i es considerarà automàticament elevada a definitiva si no es presenten reclamacions en el termini de deu dies a comptar des de la publicació. Si hi haguessin reclamacions, seran estimades o desestimades, si s'escau, en una nova resolució per la qual s'aprovarà la llista definitiva, la qual es publicarà al tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

 

Així ho mana i signa l'alcalde, a Calonge i Sant Antoni a la data de la signatura electrònica."

 

Calonge i Sant Antoni, 6 de febrer de 2024

 

Jordi Soler i Casals

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16682 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de los aspirantes admitidos y excluidos del proceso selectivo para cubrir en propiedad una plaza de arquitecto\/a técnico\/a (exp. 2023\/12146).","published_date":"2024-02-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16682"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calonge i Sant Antoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9101 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-14/16682-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-aspirantes-admitidos-excluidos-proceso-selectivo-cubrir-propiedad-plaza-arquitecto-tecnico-exp-2023-12146 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.