EDICTO por el que se somete a información pública el acuerdo de adhesión al consorcio local Localret (exp. 198/2024).

El Ple de l'Ajuntament d'Agramunt, en la sessió de data 1 de febrer de 2024, aprovà inicialment la seva adhesió al Consorci local Localret i els estatuts pels quals es regeix que van ser publicats al Butlletí Oficial de la Província de Lleida núm. 52 d'1 de maig de 1997, i disposà, alhora, el sotmetiment dels acords esmentats a informació pública durant trenta dies hàbils, a efectes de presentació d'al·legacions i reclamacions.

L'expedient es podrà consultar a les oficines municipals tots els dies feiners de 9h a 14h, durant el termini de trenta dies a comptar des de la darrera publicació d'aquest anunci al BOP de la Província o al DOGC.

Cas de no presentar-se al·legacions o reclamacions, l'acord inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de posterior acord.

 

Agramunt, 6 de febrer de 2024

 

Sílvia Fernández Tarragona

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16580 {"title":"EDICTO por el que se somete a información pública el acuerdo de adhesión al consorcio local Localret (exp. 198\/2024).","published_date":"2024-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16580"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Agramunt,DOGC,DOGC 2024 nº 9100 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-13/16580-edicto-se-somete-informacion-publica-acuerdo-adhesion-consorcio-local-localret-exp-198-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.