ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del Reglamento general de provisión de puestos de trabajo y promoción profesional de los empleados de la Diputación de Tarragona.

El Ple de la Diputació de Tarragona, en sessió ordinària d'1 de desembre de 2023, ha aprovat inicialment la modificació del Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels empleats de la Diputació de Tarragona.

De conformitat amb l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis, aquest acord, juntament amb la resta de documentació preceptiva de l'expedient s'han sotmès a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, per a la formulació de reclamacions i al·legacions, mitjançant la preceptiva inserció dels anuncis en el tauler electrònic d'anuncis de la corporació (https://seuelectronica.dipta.cat/tauler-d-anuncis), en el Butlletí oficial de la província de Tarragona de 12 de desembre de 2023 i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (núm. 9060 de 14 de desembre de 2023).

Durant aquest període i segons consta en l'informe emès pel Registre General, no s'han formulat al·legacions ni presentat reclamacions de cap tipus contra l'esmentat acord, que d'aquesta manera ha esdevingut definitiu, per la qual cosa en el BOP de Tarragona de 5 de febrer de 2024 s'ha publicat el text de la modificació aprovada, en els termes de l'acord plenari d'1 de desembre de 2023.

Si es vol impugnar aquesta modificació del Reglament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de 2 mesos des de la seva publicació íntegra.

 

Tarragona, 5 de febrer de 2024

 

Josep Maria Sabaté Vidal

Vicesecretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16543 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del Reglamento general de provisión de puestos de trabajo y promoción profesional de los empleados de la Diputación de Tarragona.","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16543"} catalunya administración local,Diputación de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9099 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-12/16543-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-reglamento-general-provision-puestos-trabajo-promocion-profesional-empleados-diputacion-tarragona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.