ANUNCIO relativo al Convenio entre la Diputación de Girona y el Ayuntamiento de Serinyà para la ejecución de obras de tratamiento asfáltico en el camino de la estación depuradora.

La Diputació de Girona, en data 25 de gener de 2024, i l'Ajuntament de Serinyà, en data 16 de gener de 2024, han signat conveni per a l'execució d'obres de tractament superficial asfàltic al camí de l'estació depuradora, el text del qual seguidament es transcriu als efectes previstos en l'article 110.3 de la Llei 26/2010, de 2 d'agost, del règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya:

 

"I. ENTITATS QUE INTERVENEN

Diputació de Girona, representada pel seu president, Miquel Noguer i Planas, assistit pel secretari general, Jordi Batllori i Nouvilas, en virtut de les facultats conferides per acord de la Junta de Govern de 19 de desembre de 2023.

Ajuntament de Serinyà, representat pel seu alcalde president, Sergi Planagumà Moradell, assistit pel secretari de la corporació, Javier Santos García, en virtut de les facultats conferides per acord del Ple de 7 de novembre de 2023.

 

II. ANTECEDENTS I MOTIVACIÓ

 

1. El camí de l'estació depuradora del municipi de Serinyà necessita treballs de reparació o renovació del seu acabat superficial, tasques que són difícils d'externalitzar, tant per la seva magnitud com per la inexistència d'empreses especialitzades en tractament superficial.

 

2. La Diputació de Girona, que té com a principal objectiu l'ajut als municipis, especialment els més petits, disposa d'un equip idoni per a aquests treballs, pel que, sense detriment de la tasca principal que és la conservació de carreteres de la seva xarxa, el pot dedicar puntualment a treballs d'aquesta naturalesa.

 

3. Els treballs a realitzar en aquests camí s'han avaluat principalment en les unitats següents:

- Doble tractament superficial amb preengravillat acabat en negre:

- Camí de l'estació depuradora: 324 m2

 

4. El cost dels materials (lligants i àrids) a utilitzar, amb preus dels contractes de subministrament de la Diputació de Girona, s'estimen en 1.062,72 euros.

 

En virtut de tot això, formalitzen aquest Conveni amb subjecció als següents

 

PACTES

 

1. La Diputació de Girona i l'Ajuntament de Serinyà realitzaran les obres de tractament superficial asfàltic al camí de l'estació depuradora amb la participació següent:

A càrrec de la Diputació de Girona:

- Aportació de la maquinària i el personal necessaris, a excepció de l'element de càrrega.

A càrrec de l'Ajuntament de Serinyà:

- Aportació dels materials esmentats en l'antecedent 4t en la quantitat que resulti de la liquidació corresponent un cop acabades les obres mitjançant el seu pagament a la Diputació de Girona.

- Poda i/o tala d'arbres que permeti el pas del camió més bolquet a 6 metres d'alçada en tota la calçada.

- Eliminació d'herbes de la superfície de la calçada a pavimentar.

- Rasanteig de la plataforma i donar pendents transversals per afavorir el desguàs del camí i compactació.

- Escombrada de l'àrid sobrant al cap de tres dies de l'execució del tractament superficial. Aquesta operació s'haurà de repetir als quinze dies.

 

2. L'import de l'aportació econòmica es determinarà en base als amidaments i als materials efectivament utilitzats en les obres i als preus per metre quadrat de subministrament de la Diputació de Girona.

Un cop finalitzades les obres la Diputació determinarà l'import de l'aportació econòmica i aprovarà per resolució de Presidència l'import de la liquidació que serà notificada a l'Ajuntament.

L'Ajuntament haurà de fer efectiu l'import de la liquidació en els terminis establerts per l'article 62 de la Llei general tributària. En cas d'impagament en el període voluntari se seguirà la via de constrenyiment.

 

3. La Diputació de Girona executarà les obres mitjançant el personal i la maquinària que consideri adients de les brigades mòbils, sota la direcció tècnica de l'enginyer tècnic Bernat Mascaró i Mascaró, i en els terminis que permetin les seves tasques de conservació de carreteres.

 

4. Els danys i perjudicis que es puguin produir a tercers derivats de les obres executades seran íntegrament assumits per l'Ajuntament.

 

5. La vigència d'aquest conveni serà fins a l'execució dels treballs descrits en el pacte 1r i no podrà ser superior a 4 anys, d'acord amb l'article 49 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

I, en prova de conformitat, les persones que l'atorguen signen aquest conveni."

 

Girona, 31 de gener de 2024

 

Miquel Noguer i Planas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16541 {"title":"ANUNCIO relativo al Convenio entre la Diputación de Girona y el Ayuntamiento de Serinyà para la ejecución de obras de tratamiento asfáltico en el camino de la estación depuradora.","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16541"} catalunya administración local,Diputación de Girona,DOGC,DOGC 2024 nº 9099 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-12/16541-anuncio-relativo-convenio-diputacion-girona-ayuntamiento-serinya-ejecucion-obras-tratamiento-asfaltico-camino-estacion-depuradora https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.