ANUNCIO relativo a la modificación de la base séptima y corrección del Anexo 2 de las bases reguladoras del proceso de estabilización del personal laboral del Ayuntamiento de Santa Oliva, mediante sistema de concurso, turno libre (exp. 632/2022).

Mitjançant acord de la Junta de govern local de data 26 de gener de 2024, s'ha aprovat la modificació de la base 7a i correcció de l'Annex 2 de les bases reguladores del procés d'estabilització del personal laboral de l'Ajuntament de Santa Oliva, mitjançant sistema de concurs, torn lliure, en el marc de la disposició addicional 6a de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, aprovades per acord de la Junta de Govern en sessió de data 22 de desembre de 2022.

S'estableix un nou termini de presentació d'instàncies de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la present publicació en el DOGC, sens perjudici de que es mantinguin les presentades en el període anteriorment hàbil.

A continuació es fa públic l'acord de la modificació de les bases:

 

« Primer.- Aprovar la modificació de la base setena i la correcció de l'error material de l'Annex 2 de les Bases de la convocatòria excepcional del procés d'estabilització del personal laboral de l'Ajuntament de Santa Oliva, mitjançant sistema de concurs, torn lliure, en el marc de la Disposició Addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, aprovades per acord de la Junta de Govern en sessió de data 22 de desembre de 2022, en el sentit que s'indica a continuació:

 

Base 7a. Desenvolupament del procés selectiu

(...)

a) Fase prèvia de coneixement de llengües, en cas de que hi hagi persones aspirants que hagin de fer aquestes proves:

1) Llengua catalana

Consisteix en la realització d'una prova de coneixements de llengua catalana, per a cada plaça convocada, que s'ajustarà a les disposicions del Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

La durada màxima d'aquesta prova serà determinada pel Tribunal qualificador. El resultat de l'exercici serà d'APTE/A o de NO APTE/A, i caldrà obtenir la qualificació d'APTE/A per a participar en el procés selectiu.

Resten exemptes de la realització d'aquesta prova les persones aspirants que acreditin documentalment, fins el moment de la realització d'aquesta prova, estar en possessió del certificat de nivell requerit segons l'establert en aquestes bases i es consideraran com a aptes.

(...)

 

 

ANNEX 2

(...)

D. Conserge

- Titulació exigible: Títol de Graduat/ada en educació secundària, graduat/ada escolar, certificat d'escolaritat

- Nivell de català exigit: A2 (nivell bàsic) o equivalent »

 

Segon.- Publicar les modificacions indicades de les bases al tauler d'edictes electrònic municipal, al portal de la transparència, al BOPT i al DOCG, establint un nou termini per presentació d'instàncies de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent al de publicació de la convocatòria en el DOGC sens perjudici de que es mantinguin les presentades en el període anteriorment hàbil.

 

Tercer.- Establir que els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es publicaran en el tauler d'edictes electrònic municipal. »

 

Contra aquestes Bases, que posen fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia, en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà a la seva publicació, conforme als articles 123 i 124 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També podrà interposar-se alternativament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que s'estableix en els arts. 30, 114.1.c) i 112.3de LPACAP, i 8, 10 i 46 de LRJCA. Sense perjudici que els interessats puguin interposar qualsevol altre recurs que sigui procedent i estimin oportú.

 

Santa Oliva, 5 de febrer de 2024

 

Christian Martínez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16527 {"title":"ANUNCIO relativo a la modificación de la base séptima y corrección del Anexo 2 de las bases reguladoras del proceso de estabilización del personal laboral del Ayuntamiento de Santa Oliva, mediante sistema de concurso, turno libre (exp. 632\/2022).","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16527"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Oliva,DOGC,DOGC 2024 nº 9099 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-12/16527-anuncio-relativo-modificacion-base-septima-correccion-anexo-2-bases-reguladoras-proceso-estabilizacion-personal-laboral-ayuntamiento-santa-oliva-sistema-concurso-turno-libre-exp-632-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.