ANUNCIO sobre relación definitiva de personas aspirantes admitidas y excluidas de la convocatoria para cubrir varias plazas de personal funcionario del grupo AP.

En data 2 de febrer de 2024, la tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals ha aprovat per decret núm. 1438/2024, la relació definitiva, de persones aspirants admeses i excloses, per ordre alfabètic, de la convocatòria per cobrir, pel sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, places de personal funcionari del grup AP de l'Ajuntament de Sabadell, segons el quadre adjunt, vinculades als processos d'estabilització aprovats a l'oferta pública d'estabilització en data 11 d'abril de 2022.

 

Codi convocatòria

Denominació de la plaça

Escala

Subsescala

Classe

Grup

Tipus de personal

Núm. places

Lloc de treball a proveir

ECMAP10422

Subaltern/a

Adm. General

Subalterna

-

AP

Funcionari/ària de carrera

1

Auxiliar de Serveis SAC

ECMAP10522

Subaltern/a

Adm. General

Subalterna

-

AP

Funcionari/ària de carrera

47

Subaltern/a

ECMAP10622

Subaltern/a

Adm. General

Subalterna

-

AP

Funcionari/ària de carrera

3

Subaltern/a-Notificador/a

 

 

Aquestes llistes estaran exposades:

A l'adreça d'internet www.sabadell.cat, apartat oferta pública extraordinària d'estabilització de l'Ajuntament de Sabadell.

 

Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades per decret d'Alcaldia núm. 16434/2022, de data 16 de desembre de 2022, , publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona amb núm. de registre CVE 202210191001, de data 20 de desembre de 2022, fent esment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8822A, de data 29 de desembre de 2022 i al Butlletí Oficial de l'Estat núm. 313, de data 30 de desembre de 2022.

 

Sabadell, 2 de febrer de 2024

 

Montserrat González Ruiz

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16523 {"title":"ANUNCIO sobre relación definitiva de personas aspirantes admitidas y excluidas de la convocatoria para cubrir varias plazas de personal funcionario del grupo AP.","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16523"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9099 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-12/16523-anuncio-relacion-definitiva-personas-aspirantes-admitidas-excluidas-convocatoria-cubrir-varias-plazas-personal-funcionario-grupo-ap https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.