EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del Plan parcial PP7.

El Ple de l'Ajuntament en sessió de data 25 de gener de 2024, va aprovar inicialment la modificació puntual del Pla Parcial PP7, pel que fa a la modificació de l'ús i aportació de normativa en matèria de tanques el qual se sotmet a informació pública, pel termini d'un mes durant el qual es poden presentar les al·legacions que es considerin adients.

 

Contra l'acord, per tractar-se d'actes administratius de tràmit no qualificats, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs.

La documentació completa de l'expedient es pot consultar a les oficines de l'Ajuntament del Pla de Santa Maria, plaça de la Vila, 1 .

 

El Pla de Santa Maria, 5 de febrer de 2024

 

Josep Silvestre Sole

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16521 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del Plan parcial PP7.","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16521"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Pla de Santa Maria,DOGC,DOGC 2024 nº 9099 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-12/16521-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-plan-parcial-pp7 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.