ANUNCIO relativo a la constitución de una bolsa de trabajo para la Escuela Municipal de Música de Berga (EMMB) y del Conservatorio de Música de los Pirineos (CMP), para dar cobertura a sustituciones y necesidades sobrevenidas para la plaza de técnico/a superior de la plantilla de personal laboral y el puesto de trabajo de profesor/a de la EMMB y CMP de la especialidad de sensibilización, coro y lenguaje musical (exp. X2023002158).

Anunci pel que es fa públic que l'alcalde en data 02/02/2024 ha aprovat el Decret 2023/1502 la part dispositiva de la qual es transcriu a continuació:

 

DISPOSICIÓ

 

L'alcalde RESOL,

 

Primer.- Constituir la borsa de treball de professorat per l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) i Conservatori de Música dels Pirineus (CMP) amb les següents persones i en l'ordre indicat:

 

Ordre

Cognoms i Nom

1

CAMPS MAS, NEUS

2

TRIADU GALI, MARGARIDA

3

BOIX CORRONS, ALBERT

 

 

Segon.- Comunicar que la vigència d'aquesta borsa de treball serà de 2 anys a comptar des de la data de la present Resolució.

 

Tercer.- Notificar la present Resolució als/a les aspirants que conformen la borsa de treball, al director de l'escola de música, el Sr. Xavier Llobet, al Comitè d'Empresa i als Serveis TIC; als efectes legals, informatius i de gestió escaients.

 

Quart.- Publicar la present Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al portal de transparència i a la pàgina web de l'Ajuntament de Berga.

 

Cinquè i últim.- Peu de recursos.

La qual cosa es notifica pel vostre coneixement i efectes oportuns, tot advertint-vos que contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar demanda davant dels Jutjats del Social en el termini de dos mesos comptadors des de la data de la notificació de la present resolució, d'acord amb l'article 69 de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la Jurisdicció Social.

En el supòsit que ens trobéssim davant d'accions derivades d'acomiadament o altres accions subjectes a terminis de caducitat com vacances, mobilitat geogràfica, modificació substancial condicions treball, suspensió o reducció jornada, conciliació, i altres segons preveu la Llei 36/2011, el termini d'interposició de la demanda és de vint dies hàbils o l'especial que sigui aplicable, comptats a partir del dia següent a aquell en què s'hagués produït l'acte o la notificació de la resolució impugnada, o des que s'hagi d'entendre esgotada la via administrativa en els altres casos, si bé la interposició de la reclamació prèvia suspèn el termini de caducitat, en els termes de l'article 73. S'exceptuen del requisit de reclamació prèvia els processos relatius a la impugnació de l'acomiadament col·lectiu pels representants dels treballadors, gaudi de vacances, matèria electoral, mobilitat geogràfica, modificació substancial de les condicions de treball, suspensió del contracte i reducció de jornada per causes econòmiques, tècniques, organitzatives o de producció o derivades de força major, drets de conciliació de la vida personal, familiar i laboral als quals es refereix l'article 139, procediments d'ofici, conflictes col·lectius, impugnació de convenis col·lectius, impugnació d'estatuts els sindicats o de la seva modificació, tutela de drets fonamentals i llibertats públiques, sent en aquests últims potestatiu, i reclamacions contra el Fons de Garantia Salarial, a l'empara del que preveu l'article 33 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.

 

Berga, 2 de febrer de 2024

 

Ivan Sánchez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16490 {"title":"ANUNCIO relativo a la constitución de una bolsa de trabajo para la Escuela Municipal de Música de Berga (EMMB) y del Conservatorio de Música de los Pirineos (CMP), para dar cobertura a sustituciones y necesidades sobrevenidas para la plaza de técnico\/a superior de la plantilla de personal laboral y el puesto de trabajo de profesor\/a de la EMMB y CMP de la especialidad de sensibilización, coro y lenguaje musical (exp. X2023002158).","published_date":"2024-02-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16490"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Berga,DOGC,DOGC 2024 nº 9099 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-12/16490-anuncio-relativo-constitucion-bolsa-trabajo-escuela-municipal-musica-berga-emmb-conservatorio-musica-pirineos-cmp-dar-cobertura-sustituciones-necesidades-sobrevenidas-plaza-tecnico-superior-plantilla-personal-laboral-puesto-trabajo-profesor-emmb-cmp-especialidad-sensibilizacion-coro-lenguaje-musical-exp-x2023002158 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.