EDICTO sobre aprobación inicial del presupuesto y la plantilla de personal, ejercicio 2024.

D'acord amb allò que disposen els articles 112 LBRL i 169.1 TRLRHL, a la Secretaria general del Conselh Generau d'Aran es troba exposat al públic -a l'efecte d'al·legacions- el Pressupost General Consolidat 2024, així com les seves bases d'execució i la plantilla orgànica del personal, aprovat inicialment pel Ple d'aquesta Corporació en la sessió extraordinària de 2 de febrer de 2024.

La informació relativa al pressupost, d'acord amb allò que estableix l'article 11.1 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, es pot consultar al següent enllaç:

https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=8103980001

Segons l'article 170.1 TRLRHL i pels motius taxativament enumerats a l'apartat 2 d'aquest mateix article, les persones legítimament interessades podran presentar al·legacions amb subjecció als tràmits següents:

a) Termini d'exposició i admissió d'al·legacions: Quinze (15) dies hàbils a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquest anunci al BOP de Lleida i al DOGC

b) Oficina de presentació de les al·legacions: Registre General de la Corporació

c) Òrgan davant del qual es reclama: Ple del Conselh Generau d'Aran

 

En el supòsit que no es presenti cap al·legació, el Pressupost General Consolidat 2024 del Conselh Generau d'Aran es considerarà definitivament aprovat.

 

Vielha, 2 de febrer de 2024

 

Maria Vergés Pérez

Síndica d'Aran

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16452 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del presupuesto y la plantilla de personal, ejercicio 2024.","published_date":"2024-02-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16452"} catalunya administración local,Consejo General de Aran,DOGC,DOGC 2024 nº 9098 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-09/16452-edicto-aprobacion-inicial-presupuesto-plantilla-personal-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.