ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de directores y directoras de ocio infantil y juvenil.

Mitjançant resolució d'alcaldia número 2024-0045 de data 30 de gener de 2024, s'han aprovat les bases i la convocatòria del procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de directors i directores de lleure de l'Ajuntament de la Sénia.

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al registre general de l'Ajuntament de la Sénia amb el model normalitzat, preferiblement de manera telemàtica a través de la Seu electrònica, dins el termini improrrogable de 20 dies hàbils des del següent al de la publicació del present anunci, i s'han d'adreçar a la presidenta de la corporació.

 

 

BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA I EL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE DIRECTORS I DIRECTORES DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL DE L'AJUNTAMENT DE LA SÉNIA. (EXP. 1810/2023)

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

És objecte de les presents bases la creació d'una borsa de treball de directors i directores de lleure infantil i juvenil, per tal de cobrir necessitats temporals, en les diverses activitats que l'Ajuntament de la Sénia organitza durant l'any:

- Casal de vacances Espavil

- Parc infantil de Nadal

- Parc infantil de la Manjoia

La contractació d'aquest personal serà en règim de personal laboral temporal i d'acord amb les següents característiques:

 

Denominació de la plaça

Director/a de lleure

Règim

Laboral temporal

Unitat/Àrea

Infància

Categoria professional

C1 12

Titulació exigible

Batxillerat, CFGS o FP1

Jornada

Adaptada a les necessitats del servei

Funcions encomanades

Coordinació i gestió del casal d'estiu (coordinació amb l'àrea de joventut per compres, espais, permisos, etc.)

Organització i coordinació de l'equip de monitors/es (creació dels equips, responsable dels mecanismes de comunicació,...)

Gestió organitzativa i logística del casal (distribució dels espais i del material, i del control econòmic de les mateixes...)

Lideratge i participació del disseny, programació i avaluació del casal.

Atenció informativa a les famílies dels infants participants

Elaborar la memòria final.

Vetllar en tot moment pel compliment de les normes d'ús i de seguretat.

I en general, totes aquelles funcions de caràcter similar i pròpies al seu càrrec que li siguin atribuïdes.

Sistema selectiu

Concurs

 

 

2. CONDICIONS DE LES PERSONES ASPIRANTS.

Per ser admès i prendre part en la present convocatòria de selecció, les persones aspirants hauran de reunir els següents requisits:

1. Tenir la nacionalitat espanyola sens perjudici del que disposa l'article 57 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat pel Reia Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

2. Tenir la capacitat funcional per a l'exercici de les places convocades.

3. Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

4. No estar inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de funcions públiques ni haver estat separat per resolució disciplinària ferma del servei de cap Administració pública o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial.

5. No trobar-se afectat/da per cap causa d'incapacitat o d'incompatibilitat previstes en la legislació vigent en la matèria.

6. Estar en possessió del títol del Batxillerat, CFGS o un altre d'equivalent o superior.

Per a les titulacions obtingudes a l'estranger es requerirà aportar certificat d'equivalència o d'homologació de conformitat amb el que estableix la normativa sobre aquesta matèria, i que es pot consultar a la pàgina web www.mecd.gob.es

7. Carnet de Director/a d'activitats de Lleure Infantil i Juvenil expedit per la Direcció General de Joventut o equivalent.

En cas de l'expedició del carnet estigui en tràmit caldrà acreditar el número de carnet en el Registre Oficial de Professionals de l'Educació en el Lleure de Catalunya.

8. Estar en possessió del certificat de nivell suficiència de català (C1) de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, equivalent o superior.

En cas que no es pugui acreditar documentalment la persona aspirant haurà de realitzar una prova específica de caràcter obligatori i eliminatori que es qualificarà com a apte o no apte.

9. Estar en possessió del Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual, expedit com a màxim 3 mesos abans del començament de l'activitat.

El compliment de les condicions i els requisits exigits per poder participar en procés selectiu s'ha de produir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins a la contractació com a personal laboral temporal.

No obstant això, si durant el procés selectiu el tribunal considera que hi ha raons suficients, podrà demanar a qualsevol des les persones aspirants que acrediti el compliment de totes o alguna de les condicions i els requisits exigits per prendre part en el procés selectiu.

 

3. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS.

Les presents bases es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i en la Seu electrònica de l'Ajuntament de la Sénia. Així mateix es publicarà l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al registre general de l'Ajuntament de la Sénia, mitjançant el formulari específic habilitat, a través de la Seu electrònica https://lasenia.eadministracio.cat/info.0, i s'han d'adreçar a la presidència de la corporació.

També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les persones aspirants que presentin les sol·licituds mitjançant altres registres que no siguin el propi de l'Ajuntament de la Sénia, hauran de comunicar-ho al correu electrònic aquerol@lasenia.cat i hauran d'adjuntar la sol·licitud registrada.

A la instància s'hi adjuntarà:

1. DNI.

2. Currículum vitae actualitzat on hi constin els mèrits al·legats.

3. Titulació acadèmica requerida.

4. Carnet de Director/a d'activitats de Lleure Infantil i Juvenil, equivalent o número de carnet.

5. Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual

6. Acreditació de coneixements de llengua catalana (nivell C1).

7. Documentació acreditativa dels mèrits al·legats.

8. A les mateixes sol·licituds els/les aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en aquestes bases generals per a la plaça que opten.

La no presentació de la documentació a què es refereixen els punts 1, 2, 3, 4 i 5 del paràgraf anterior determinarà l'exclusió de l'aspirant del procés selectiu.

L'ocultació o falsedat demostrada de dades, comporta l'exclusió del procés selectiu, sense perjudici de l'exigència de responsabilitats.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, no s'admetrà cap document addicional.

La documentació presentada per formar part del procés de selecció no serà puntuable en la fase de valoració de mèrits.

 

4. ADMISSIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds l'Alcaldia, en el termini màxim d'un mes, aprovarà la llista provisional d'admesos i exclosos, així com el dia, l'hora i el lloc de del procés de selecció i la composició nominal de l'òrgan de selecció. S'assenyalaran les causes d'exclusió dels/de les aspirants.

Aquesta resolució es publicarà al Tauler D'anuncis de la Seu Electrònica i al lloc web de l'Ajuntament, a efectes de notificacions d'acord amb l'article 45.1.b) de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Els aspirants exclosos o no inclosos en la llista provisional disposaran d'un termini de 10 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de la resolució a la seu electrònica de l'ajuntament, per esmenar els defectes que hagin estat la causa de l'exclusió o omissió. Les errades materials o de fet es poden esmentar, en qualsevol moment, d'ofici o a petició dels interessats.

S'adverteix que, en el cas que les persones aspirants excloses inicialment, no esmenin dins d'aquest termini el defecte imputable a elles que hagi motivat la seva exclusió, es considerarà que desisteixen de la seva sol·licitud de participació en aquest procés selectiu.

Si no s'hi presenten esmenes, es considerarà elevada a definitiva la llista d'aspirants admesos i exclosos i no caldrà tornar-la a publicar.

Si s'accepta alguna reclamació, s'esmenarà la llista de persones admeses i excloses i l'esmena es publicarà en els mateixos mitjans on s'hagués publicat la llista d'admissió.

L'admissió o exclusió dels aspirants es farà tenint en compte allò que estableix l'art. 77, apartats 2 i 3 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya.

Als efectes d'admissió es tindran en compte les dades que les persones aspirants hagin fet constar a la sol·licitud.

 

5. ÒRGAN DE SELECCIÓ.

L'òrgan de selecció tindrà la composició següent:

Presidència: Secretaria/a de la corporació o persona en qui delegui.

Vocals: Personal tècnic o funcionari de la corporació.

Secretari del tribunal: Personal tècnic o funcionari de la corporació, amb veu però sense vot.

La designació dels/de les membres de l'òrgan de selecció haurà d'incloure la dels/de les seus/es respectius/es suplents i es farà en la mateixa resolució que es dicta per a l'aprovació de les llistes d'admesos i exclosos.

Els membres de l'òrgan de selecció hauran d'abstenir-se d'intervenir, i els aspirants podran recusar-los, quan concorrin les circumstàncies previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre. La recusació haurà de fer-se per escrit i expressant la causa o causes en les quals es fonamenta, en el termini de deu dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la notificació de la resolució per la qual s'aprova la llista d'admesos i exclosos.

L'òrgan de selecció podrà disposar la incorporació a les seves tasques de tècnics especialistes en totes o algunes de les proves, els/les quals actuaran amb veu però sense vot per debatre en les sessions de l'òrgan de selecció, les qüestions que se'ls sotmetin relatives a les matèries de la seva competència.

Els dubtes o reclamacions que puguin originar-se amb la interpretació de l'aplicació de les bases de la present convocatòria, així com el què s'ha de fer en els casos no previstos, seran resolts per l'òrgan de selecció, per majoria.

 

6. PROVA DE CONEIXEMENT DE LA LLENGUA

De forma prèvia a la valoració dels mèrits, i en cas de ser necessari perquè alguna persona aspirant no hagi acreditat el nivell de català requerit a la convocatòria, es realitzaran proves específiques per tal que ho puguin acreditar.

Prova de coneixements de llengua catalana

Les persones candidates que no acreditin el nivell de suficiència de català (C1) de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent o superior, hauran de realitzar una prova per establir aquest nivell.

La qualificació d'aquest exercici serà de APTE o NO APTE.

Quedaran excloses del procés de selecció les persones que obtinguin un resultat de NO APTE.

Quedaran exemptes de la realització de la prova de català les persones aspirants que acreditin, documentalment, estar en possessió del Certificat de nivell suficiència (C1) (MECR) de la llengua catalana, equivalent o superior, mitjançant la presentació del títol corresponent.

 

1. DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ.

 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

El procediment de selecció serà el de concurs, que consisteix a valorar, d'acord amb el barem inclòs en la convocatòria, determinades condicions de formació, mèrits o nivells d'experiència, relacionats amb les característiques de la plaça del lloc de direcció de lleure.

Només es valoraran els mèrits obtinguts fins la data de presentació d'instàncies per participar al procés selectiu.

 

MÈRITS COMPUTABLES:

Experiència professional (Màxim 5 punts)

a) Serveis efectius prestats, fins a un màxim de 5 punts, segons el barem següent:

 

Experiència laboral com a director/a de lleure en casals d'estiu o colònies

1 punts/mes sencer de treball.

Experiència laboral com a director/a de lleure en altes activitats de lleure (Menjadors escolars, parcs de Nadal, etc.)

0,75 punts/mes sencer de treball.

Experiència laboral com a monitor/a de lleure en casals d'estiu o colònies

0,5 punts/mes sencer de treball.

Experiència laboral com a monitor/a de lleure en altes activitats de lleure (Menjadors escolars, parcs de Nadal, etc.)

0,25 punts/mes sencer de treball.

 

 

 

ACREDITACIÓ DEL SERVEIS PRESTATS

- Els serveis prestats en una administració pública hauran d'acreditar-se mitjançant certificat de serveis prestats, amb indicació de forma expressa de l'escala i Subescala o categoria professional desenvolupada, i període de temps.

- Els serveis prestats a l'empresa privada hauran d'acreditar-se mitjançant informe de vida laboral emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social i contracte/s laboral on consti el lloc de treball, o a falta del contracte de treball, qualsevol altre document en el qual es faci constar la categoria exercida

Formació (Màxim 5 punts)

a) Titulació superior a l'exigida (Màxim 1 punt)

Grau, diplomatura o llicenciatura: 0,5 punts

Postgraus o Màsters: 1 punts

No es valoraran com a mèrit les titulacions aportades per a l'accés al procés selectiu.

A efectes d'equivalència de titulació, només s'admetran les reconegudes pel Ministeri d'Educació amb caràcter general i vàlides a tots els efectes.

La formació s'ha d'acreditar mitjançant la presentació del títol o resguard del pagament dels drets d'expedició del mateix.

b) Formació complementària (Màxim 2 punts)

Es valoraran el certificats d'assistència i aprofitament a cursos, jornades i seminaris de formació, d'especialització o perfeccionament relacionats amb el lloc de treball.

La valoració de la formació és farà de la manera següent:

 

Fins a 10 hores

De 11 a 20 hores

De 21 a 30 hores

De 31 a 50

>50 hores

0,10 punts

0,20 punts

0,30 punts

0,40 punts

0,50 punts

 

La formació s'haurà d'acreditar mitjançant certificació dels títols fent constar el centre emissor i la durada d'hores.

Els certificats d'assistència o aprofitament en els quals no hi consti la durada de la formació es valoraran com inferiors a 10 hores.

En aquest apartat no es valoraran les jornades o cursos valorables en l'apartat c).

c) Altra formació complementària (Màxim 2 punts)

Certificat de professionalitat de direcció i coordinació d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil 1 punt

Curs de manipulació d'aliments 0,5 punts

Entrevista personal (màxim 5 punts)

Es farà una entrevista a les persones aspirants en la que es valoraran les competències professionals requerides per a l'òptim desenvolupament del lloc de treball.

El dia de celebració s'anunciarà amb la deguda antelació. L'Entrevista tindrà una durada màxima de 15 minuts i versarà sobre el currículum vitae de l'aspirant i sobre les tasques i comeses a realitzar pel lloc de treball objecte de la convocatòria, valorant-se l'adequació de la persona al lloc ofert en funció de l'aptitud i actitud cap al lloc de treball, se seguirà per a valorar que l'aspirant posseeix en grau suficient, les competències i qualitats necessàries per al bon acompliment de les comeses i responsabilitats que li siguin encomanades amb la seva incorporació a l'Escala corresponent.

La idoneïtat per a l'acompliment d'aquestes comeses i responsabilitats s'acredita amb la valoració, en grau adequat, de les competències i qualitats següents:

- Valoració del Currículum vitae

- Coneixements del municipi

- Responsabilitat/maduresa.

- Motivació.

- Adaptació/flexibilitat.

- Solució de problemes.

Es valorarà, cadascuna de les competències amb un màxim de 5 punts, atorgats per cadascun dels membres del Tribunal, com s'indica a continuació:

- Molt adequat: 5 punts.

- Bastant adequat: 3 a 4 punts.

- Adequat: 1 a 2 punts.

- Gens adequat: 0 punts.

El resultat de la prova sortirà de la mitja aritmètica ponderada de les notes dels membres del Tribunal per a cada aspirant. La puntuació màxima serà de 5 punts.

 

2. RESULTATS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ.

La puntuació final serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes en cadascun dels apartats del punt anterior.

Un cop obtinguda la qualificació final de les persones aspirants, es farà pública en el tauler d'anuncis.

En cas d'empat en la puntuació final, l'ordre s'establirà segons la puntuació obtinguda en cada apartat del punt anterior, en el mateix ordre que apareix en la base setena. De persistir l'empat l'òrgan selectiu acordarà el procediment per desfer-lo i l'anunciarà als aspirants amb antelació.

 

3. CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL

L'Alcaldia-presidència dictarà una resolució mitjançant la qual es constituirà una borsa de treball, de conformitat amb la proposta realitzada a l'efecte per l'òrgan de selecció que inclourà aquelles persones aspirants que hagin superat el procés de selecció, i passaran a formar part d'una borsa de treball per cobrir les necessitats d'ocupació no permanent per aquelles activitats de lleure infantil i juvenil organitzades per l'Ajuntament de la Sénia.

 

4. REGULACIÓ I FUNCIONAMENT DE LA BORSA DE TREBALL.

Objecte de la borsa de treball:

L'objecte de la present borsa és la contractació de personal laboral temporal per a la cobertura del lloc de treball de director/a de lleure infantil i juvenil en les diverses activitats puntuals que l'Ajuntament de la Sénia organitza durant l'any, destinades a la població més jove:

- Casal de vacances Espavil

- Parc infantil de Nadal

- Parc infantil de la Manjoia

Funcionament de la borsa:

Les persones integrants de la borsa estaran a l'espera de ser cridades per ordre de puntuació quan es produeixi la necessitat de contractació temporal.

En funció de la urgència del servei a cobrir, el procediment podrà ser:

- Cobertura ordinària: S'intentarà la comunicació fins a un màxim de tres vegades en diferents moments del dia al telèfon que hagin facilitat o a l'adreça de correu electrònic que hagin facilitat com a mitjà preferent de contacte.

Una vegada comunicada l'oferta de feina, aquesta persona disposarà d'un termini màxim per acceptar-la.

La renúncia a l'oferta de feina habilita al/a la gestor/a de la borsa a la crida de la següent persona.

- Cobertura urgent: Per aquelles ofertes de feina que requereixin la cobertura d'un lloc de treball de forma urgent, s'intentarà la comunicació telefònica una única vegada o a l'adreça de correu electrònic que hagin facilitat com a mitjà preferent de contacte, i si no s'obté resposta de la persona en el termini de dues hores, es passarà a contactar amb l'aspirant següent, i el primer restarà en el mateix ordre de la borsa en què estava abans de la crida, i així successivament.

Si una persona que està en actiu a la borsa rebutja dues ofertes, perdrà la prioritat que li atorgava la puntuació i passarà a ocupar l'últim lloc de la llista.

En cas que una persona contractada causi baixa voluntària del seu contracte de treball, passarà a ocupar l'últim lloc de la llista.

Les persones que acreditin fefaentment trobar-se en situació d'incapacitat temporal per malaltia, embaràs, part o adopció o en situació de poder demanar el permís per naixement i cura de fill/a, estaran en situació de baixa temporal de la borsa, no rebran ofertes de feina i no perdran el seu lloc a la borsa de treball. Quan finalitzi aquesta situació de baixa temporal hauran de comunicar-ho per a la seva reactivació.

Vigència de la borsa de treball:

La durada d'aquesta borsa serà de dos anys i es podrà prorrogar en el cas que no s'hagi procedit a la constitució d'una de nova.

Anualment s'obrirà un període de 10 dies hàbils per a l'actualització de la formació o experiència presentades inicialment i per a la presentació de noves sol·licituds d'incorporació a la borsa.

Aquest anunci es publicarà en la seu electrònica i en el lloc web de l'Ajuntament

Renúncia:

Qualsevol persona inclosa a la borsa de treball podrà renunciar voluntàriament a formar-ne part, mitjançant comunicació escrita al registre d'entrada de l'Ajuntament, quedant exclòs/a definitivament de la mateixa.

 

5. INCIDÈNCIES

El tribunal queda facultat per resoldre els dubtes que es presentin i per prendre els acords que calguin per garantir el funcionament correcte del procés selectiu.

Les presents bases i convocatòria podran ser impugnades de conformitat amb allò que s'ha fixat en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Així mateix, la Jurisdicció competent per resoldre les controvèrsies en relació amb els efectes i resolució del contracte laboral serà la Jurisdicció Social.

Contra la convocatòria i les seves bases, que esgoten la via administrativa, es podrà interposar pels interessats recurs de reposició en el termini d'un mes davant l'Alcaldia, previ al contenciós-administratiu en el termini de dos mesos davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Tarragona a partir de l'endemà al de la seva publicació.

En el no previst a les bases, serà d'aplicació del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, el Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març; el Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris d'Administració Local; el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local; i el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

 

La Sénia, 31 de gener de 2024

 

Maria Victoria Almuni Balada

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16446 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de directores y directoras de ocio infantil y juvenil.","published_date":"2024-02-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16446"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Sénia,DOGC,DOGC 2024 nº 9098 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-09/16446-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-selectivo-constitucion-bolsa-directores-directoras-ocio-infantil-juvenil https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.