EDICTO sobre aprobación de la estructura de costes para la licitación del contrato del servicio de recogida y transporte de residuos municipales, limpieza viaria y gestión de las desecherías.

La Junta de Govern Local, en sessió del dia 1 de febrer de 2024 adoptà entre d'altres, l'acord quina part dispositiva és la següent:

 

Primer.- Aprovar l'estructura de costos del servei de recollida i transport de residus municipals, neteja viària i gestió de les deixalleries de Valls, per a la inclusió, en el corresponent plec de clàusules administratives particulars del contracte per a la prestació que aquest servei, segons es detalla a continuació:

 

Concepte

%

Despesa de personal

48,02%

Despesa explotació

Combustible i lubricants

7,73%

Manteniment i reparacions

3,96%

Altres despeses directes

Despesa instal·lacions

1,22%

Impostos i assegurances

0,85%

Altres despeses

6,60%

Despesa d'amortització i finançament

19,72%

Despeses generals

6,17%

Benefici industrial

4,41%

Campanya de comunicació

1,32%

TOTAL

100%

 

 

Segon.- Sotmetre aquesta proposta d'estructura de costos a informació pública mitjançant la publicació d'edictes al BOP de Tarragona, al DOGC i al taulell d'anuncis de l'Ajuntament, per un termini de 20 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la darrera publicació.

En cas que no es presentin reclamacions o suggeriments durant el període d'informació pública s'entendrà aprovat definitivament adoptat aquest acord fins llavors provisional.

 

Tercer.- Trametre, un cop aprovat definitivament la proposta d'estructura de costos al Comitè de Preus de Contractes de la Generalitat de Catalunya als efectes que emetin l'informe preceptiu valoratiu de l'estructura de costos determinat a l'article 9.7 del Reial Decret 55/2017, de 3 de febrer.

 

Valls, 1 de febrer de 2024

 

Marc Brufau Cochs

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16368 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la estructura de costes para la licitación del contrato del servicio de recogida y transporte de residuos municipales, limpieza viaria y gestión de las desecherías.","published_date":"2024-02-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16368"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Valls,DOGC,DOGC 2024 nº 9097 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-08/16368-edicto-aprobacion-estructura-costes-licitacion-contrato-servicio-recogida-transporte-residuos-municipales-limpieza-viaria-gestion-desecherias https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.