ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Ordenanza municipal reguladora de las medidas aplicables al abastecimiento de agua potable y los usos del agua en situación de sequía (exp. X2023002399).

El Ple de la Corporació celebrat el dia 29 de gener de 2024 va aprovar inicialment l'Ordenança Municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera.

L'acord i l'expedient se sotmet a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, als efectes que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions que considerin convenients.

L'acord i el text íntegra de la Ordenança es poden consultar a:

https://www.seu-e.cat/ca/web/breda/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/normativa-plans-i-programes/plans-i-ordenances-en-exposicio-publica-210

En el cas de no presentar-se cap al·legació o reclamació durant el termini assenyalat, s'entendran aprovades definitivament sense necessitat d'adoptar un nou acord. No obstant, en cas de presentar-se reclamacions, al·legacions i/o suggeriments, aquests es resoldran i es procedirà a l'aprovació definitiva pel Ple de la Corporació.

 

Breda, 1 de febrer de 2024

 

Dídac Manresa Molins

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16325 catalunya administración local,Ayuntamiento de Breda,DOGC,DOGC 2024 nº 9097 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-08/16325-anuncio-aprobacion-inicial-ordenanza-municipal-reguladora-medidas-aplicables-abastecimiento-agua-potable-usos-agua-situacion-sequia-exp-x2023002399 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.