EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto básico y ejecutivo para la mejora de los patios de la Escuela Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, en sessió ordinària de 23 de gener de 2024, va aprovar inicialment el Projecte Bàsic i Executiu per la millora dels patis de l'Escola Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues redactat per l'arquitecta, Carla Calderón Jiménez de l'empresa Parcs i Jardins Catalunya SL, col·legiada núm. 79702, amb un pressupost d'execució per contracte de 169.582,86 € + 35.612,40 € = 205.195,26 € (IVA inclòs).

Sotmetre l'expedient al tràmit d'informació pública per un termini de trenta dies, mitjançant la publicació d'anuncis en el BOPB, en el DOGC, en l'e-tauler de l'Ajuntament i en el Tauler d'Edictes Municipal, i publicar el Projecte en la Seu Electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament a fi que qualsevol persona interessada pugui presentar al·legacions.

En cas que no se'n presentin durant l'esmentat període, l'aprovació esdevindrà definitiva amb l'adopció d'acord exprés per a l'aprovació del text refós amb el contingut de les apreciacions informades per l'arquitecte municipal en data 17 de gener de 2024.

 

Sant Cugat Sesgarrigues, 31 de gener de 2024

 

Raül Casado Ruiz

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16252 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto básico y ejecutivo para la mejora de los patios de la Escuela Les Vinyes de Sant Cugat Sesgarrigues.","published_date":"2024-02-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16252"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat Sesgarrigues,DOGC,DOGC 2024 nº 9096 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-07/16252-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-basico-ejecutivo-mejora-patios-escuela-vinyes-sant-cugat-sesgarrigues https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.