EDICTO sobre información pública de la aprobación inicial del Proyecto ejecutivo para la mejora de las redes de alcantarillado, pluviales y agua potable en la calle Carreta de Sitges.

Edicte pel qual es fa públic que el Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 20 de desembre de 2023, va adoptar, entre d'altres, els següents acords:

 

ACORDS:

 

PRIMER.-Aprovar inicialment, si escau, el Projecte executiu per a la millora de les xarxes de clavegueram, pluvials i aigua potable al carrer Carreta de Sitges, de data 3 de gener de 2021 redactat per l'enginyera de Camins Canals i Ports Sra. Núria Roset Roig, col·legiada 12.129 del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, per un import d'execució total de 436.377,89€ (IVA INCLÒS), Projecte codi CSV b4a609d5-6716-46e3-b30a-483b628fd73f. I Plànols codi CSV c0198f6e-31a3-4396-8221-7c6970da2f6e, per un import d'execució total de 436.377,84€ (IVA INCLOS). Finançat en la seva totalitat per Sociedad General Aguas de Barcelona (SGAB) en base al compromís d'inversió acordat amb l'Ajuntament de Sitges en virtud de la clàusula 44. Obres d'ampliació i renovació del Servei, del contracte de concessió administrativa modificat pel Ple de la Corporació en data 27 de setembre de 2010.

 

SEGON.- Sotmetre a informació pública el projecte pel termini de 30 dies hàbils, de conformitat amb l'article 37 del ROAS.

 

TERCER.- Publicar aquest acord al Diari Oficial de la Generalitat i al Butlletí Oficial de la Província, en el diari local i inserir-lo a l'e-tauler , de conformitat amb l'article 38 del ROAS.

 

QUART.- En cas de no presentar-se al·legacions ni reclamacions durant un termini d'informació pública, el projecte esdevindrà aprovat amb caràcter definitiu sense necessitat d'adoptar un nou acord."

 

Sitges, 30 de gener de 2024

 

Vist i plau

Aurora Carbonell i Abella

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16152 {"title":"EDICTO sobre información pública de la aprobación inicial del Proyecto ejecutivo para la mejora de las redes de alcantarillado, pluviales y agua potable en la calle Carreta de Sitges.","published_date":"2024-02-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16152"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sitges,DOGC,DOGC 2024 nº 9095 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-06/16152-edicto-informacion-publica-aprobacion-inicial-proyecto-ejecutivo-mejora-redes-alcantarillado-pluviales-agua-potable-calle-carreta-sitges https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.