ANUNCIO sobre nombramiento de un funcionario de carrera para proveer una plaza de inspector de vía pública del Ayuntamiento de Roda de Berà.

Per Decret d'Alcaldia núm. 2023-3401, de 19 de desembre de 2023, una vegada conclòs el procediment selectiu, s'ha nomenat al senyor Andrés Mondejar Picazo ***3446**, funcionari de carrera per cobrir la plaça d'Inspector de Via Pública de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Roda de Berà, pertanyent a l'Escala d'Administració Especial, subescala auxiliar, grup professional C, subgrup C2 i adscrit definitivament al lloc de treball núm. 48 del vigent catàleg de llocs de treball d'aquest Ajuntament.

Aquest nomenament tindrà els seus efectes a partir del 22 de desembre de 2023, data de la presa de possessió.

El que es fa públic a l'efecte del l'article 82 del Reglament del personal al servei de les entitats locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol.

 

Roda de Berà, 30 de gener de 2024

 

Pere Virgili Domínguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16143 {"title":"ANUNCIO sobre nombramiento de un funcionario de carrera para proveer una plaza de inspector de vía pública del Ayuntamiento de Roda de Berà.","published_date":"2024-02-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16143"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Roda de Berà,DOGC,DOGC 2024 nº 9095 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-06/16143-anuncio-nombramiento-funcionario-carrera-proveer-plaza-inspector-via-publica-ayuntamiento-roda-bera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.