RESOLUCIÓN de 26 de enero de 2024, por la que se nombra a un catedrático de universidad (plaza DF000806, Historia e Historia del Arte).

Vista la proposta elevada per la Comissió nomenada per jutjar el concurs per a la provisió de places del cossos docents universitaris, convocat mitjançant Resolució de la Universitat Rovira i Virgili del 2 de novembre de 2023 (BOE 271, de 13 de novembre de 2023), i un cop s'han complert els requisits necessaris establerts a les bases de la convocatòria.

D'acord amb el que disposa la disposició transitòria onzena de la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març, del Sistema Universitari; la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, per la qual es modifica la Llei Orgànica 6/2001; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'Universitats de Catalunya; el RD 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris; l'acord de Govern GOV/40/2022, de 8 de març, pel qual s'aprova l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili i es disposa la publicació íntegra del seu text i d'acord amb la Normativa de concursos d'accés a places de professorat funcionari dels cossos docents universitaris, aprovada pel Consell de Govern de 30 d'abril de 2009 i posteriorment modificada, resolc:

 

Nomenar professor Catedràtic d'Universitat al Dr. Jorge Ángel Carbonell Pallarés a l'àrea de coneixement "Història de l'Art", del Departament d'Història i Història de l'Art d'aquesta Universitat.

La persona candidata haurà de prendre possessió de la plaça en el termini màxim de vint dies a partir del dia següent a la data de publicació del seu nomenament al "Boletín Oficial del Estado".

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació, sense perjudici de la possibilitat d'interposar recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació.

 

Tarragona, 26 de gener de 2024

 

Josep Pallarès Marzal

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16017 {"title":"RESOLUCIÓN de 26 de enero de 2024, por la que se nombra a un catedrático de universidad (plaza DF000806, Historia e Historia del Arte).","published_date":"2024-02-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16017"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9094,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-05/16017-resolucion-26-enero-2024-se-nombra-catedratico-universidad-plaza-df000806-historia-e-historia-arte https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.