EDICTO sobre aprobación de la prórroga del Convenio de colaboración interadministrativa entre el Departamento de Derechos Sociales de la Generalidad de Cataluña y la Diputación de Girona para la gestión integral del centro de día para personas mayores Les Bernardes de Salt.

El president de la Diputació de Girona, en data 21 de desembre de 2023, i el conseller del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, en data 22 de desembre de 2023, van signar l'addenda de pròrroga del conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona per a la gestió del servei de Centre de dia per a gent gran Les Bernardes, a Salt, el text del qual seguidament es transcriu, als efectes previstos en l'article 110.3 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, del règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

L'addenda va ser aprovada pel Ple de la Diputació de Girona, en la sessió ordinària del dia 21 de novembre de 2023.

 

Exp. 2023/10246

 

"Pròrroga del Conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, per a la gestió del servei de centre de dia per a gent gran Les Bernardes, a Salt

 

D'una part l'Honorable Senyor Carles Campuzano i Canadés, conseller del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, en ús de les atribucions que li confereix el Decret 190/2022, de 10 d'octubre, pel qual se'l nomena conseller del Drets Socials, d'acord amb l'art. 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya

I, de l'altra, l'Il·lustríssim Senyor Miquel Noguer i Planas, president de la Diputació de Girona, elegit en sessió extraordinària del Ple de 19 de juliol de 2023, en virtut de les facultats conferides per acord del Ple de 17 de desembre de 2019, i facultat per aquest acte pel Ple del dia 21 de novembre de 2023, i assistit pel secretari general, senyor Jordi Batllori i Nouvilas.

 

INTERVENEN

Ambdues parts, en l'exercici de les funcions que els hi estan legalment atribuïdes, reconeixent-se recíprocament la capacitat legal necessària i obligant-se en els termes d'aquest document.

 

EXPOSEN

 

Primer.- Que el 20 de desembre de 2019 es va signar el Conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Diputació de Girona per a la gestió del centre de dia per a gent gran Les Bernardes al municipi de Salt, titularitat del Departament. Atesa la satisfacció de les parts en data 1 de novembre de 2021 es va signar la pròrroga per l'any 2022, i en data 28 d'octubre de 2022 es va signar la pròrroga per l'any 2023. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha canviat la seva denominació a Departament de Drets Socials, d'acord amb el Decret 21/2021, de 25 de maig de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

 

Segon.- Que el pacte primer de la pròrroga esmentada estableix la vigència d'aquesta fins el 31 de desembre de 2023 i el pacte cinquè del conveni estableix que pot ser prorrogat amb pròrrogues expresses per anys successius. D'acord amb l'article 49.h.2n de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic, els signants del conveni en poden acordar unànimement la pròrroga per un període de fins a quatre anys addicionals, així doncs serà prorrogable fins el 31 de desembre de 2024.

 

Tercer.- Que és voluntat de les parts subscriure la pròrroga d'aquest conveni per a l'any 2024, entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona per a la gestió del servei de centre de dia per a gent gran Les Bernardes a la localitat de Salt.

 

PACTES

 

Primer.- Objecte

Es prorroga amb efectes 1 de gener fins el 31 de desembre de 2024 el conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona per a la gestió del servei centre de dia per a gent gran "Les Bernardes", al municipi de Salt, titularitat del Departament.

 

Segon.- Règim econòmic

Pel que fa a les places ocupades, el Departament abonarà les següents tarifes per estades reals, inclosos tots els conceptes, i de les quals es deduiran les corresponents aportacions de les persones usuàries:

 

Servei

Places

Dies

Preu mòdul

Cost anual

CD Les Bernardes

30

366

46,82

514.083,60 €

 

 

L'import màxim a pagar pel Departament de Drets Socials per la pròrroga d'enguany, pel total de places pel CD serà de 514.083,60 € (no subjecte a IVA) a càrrec de la partida pressupostària D/227000700/315F/0000, al centre gestor BE2191.

En cas que durant la vigència d'aquest conveni es modifiquin les tarifes vigents, aquestes noves tarifes seran aplicables des de la seva entrada en vigor, sense que s'hagi de modificar el conveni, ajustant-se l'import de les reserves pressupostàries al nou import.

L'entitat trametrà la facturació de les places per mesos vençuts, al Departament de Drets Socials, dins dels 5 primers dies del mes següent, amb la relació nominal de les places ocupades. El Servei un cop comprovada i conformada la liquidació li donarà el tràmit reglamentàriament establert per tal que es pugui efectuar el seu pagament.

 

Instruccions específiques de facturació

La facturació ha de ser electrònica. D'acord amb l'art. 20.1.8è de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l'impost del valor afegit, les prestacions de serveis d'assistència social, efectuades per entitats de dret públic estan exemptes d'IVA.

En compliment de la normativa vigent en matèria de facturació, cal fer constar en totes les factures, l'exempció de l'IVA, juntament amb la referencia normativa en què es basa aquesta exempció (article pertinent de la Llei 37/1992,de 28 de desembre, de l'impost sobre el valor afegit). La forma de consignar-la és a l'apartat de Notes o Comentaris.

 

I, en prova de conformitat, ambdues parts signen aquesta pròrroga del conveni a un sol efecte.

 

Carles Campuzano i Canadés  

Conseller del Departament de Drets Socials

 

Miquel Noguer i Planas

President de la Diputació de Girona

 

Jordi Batllori i Nouvilas

Secretari general de la Diputació de Girona

 

 

Girona, 25 de gener de 2024

 

Miquel Noguer i Planas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15982 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la prórroga del Convenio de colaboración interadministrativa entre el Departamento de Derechos Sociales de la Generalidad de Cataluña y la Diputación de Girona para la gestión integral del centro de día para personas mayores Les Bernardes de Salt.","published_date":"2024-02-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15982"} catalunya administración local,Diputación de Girona,DOGC,DOGC 2024 nº 9093 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-02/15982-edicto-aprobacion-prorroga-convenio-colaboracion-interadministrativa-departamento-derechos-sociales-generalidad-cataluna-diputacion-girona-gestion-integral-centro-dia-personas-mayores-bernardes-salt https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.