ANUNCIO sobre la provisión de una plaza de jefe/a del Área de Servicios al Territorio, de la escala de administración general, grupo de clasificación A, subgrupo A1, con carácter de funcionario/a de carrera en jornada completa, mediante el sistema selectivo de concurso-oposición libre.

Anunci pel qual es fa públic que mitjançant Resolució d'Alcaldia núm.: 2024DECR000046 de data 25 de gener de 2024 i en relació a la provisió en règim de funcionari/ària de carrera d'una plaça de Cap de Serveis al Territori ( A1) a jornada sencera vacant de la plantilla del personal funcionari d'aquest Ajuntament, mitjançant el sistema selectiu de concurs-oposició i pel procediment d'urgència degut a la necessitat de cobrir el lloc de treball esmentat per poder gestionar una àrea que presta uns serveis essencials, s'aprovaren les bases de la convocatòria les quals han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província, data 29 de gener de 2024 (núm. Registre CVE 202410010821) i s'anuncià la convocatòria.

El termini de presentació d'instàncies serà de deu dies hàbils, comptats des del dia següent al de la publicació en extracte de la present convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

Santpedor, 29 de gener de 2024

 

Agustí Comas Guitó

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15970 catalunya administración local,Ayuntamiento de Santpedor,DOGC,DOGC 2024 nº 9093 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-02/15970-anuncio-provision-plaza-jefe-area-servicios-territorio-escala-administracion-general-grupo-clasificacion-subgrupo-a1-caracter-funcionario-carrera-jornada-completa-sistema-selectivo-concurso-oposicion-libre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.