EDICTO sobre aprobación de la designación del tribunal del proceso de selección, mediante el sistema de concurso-oposición, de una plaza de técnico/a de cultura laboral, correspondiente a la oferta pública de estabilización 2022 y creación de una bolsa de trabajo (ref. 2022/28/FS).

Es fa pública la refosa dels Decrets del regidor de Seguretat Ciutadana i RRHH números 2024/49, 2024/216 i 2024/263, de data 9, 25 i 30 de gener de 2024, respectivament, que resolen, entre d'altres, el següent:

Designar les persones que hauran de constituir el tribunal qualificador del procés selectiu d'una plaça de tècnic/a de cultura, d'acord amb el que s'estableix en la base 6ª de les bases específiques reguladores del procés selectiu, amb el següent detall:

President/a:

Titular: Mireia Mallol Fernández, cap de RRHH de l'Ajuntament de Castellbisbal

Suplent: Maria Josep Fernández, secretària de l'Ajuntament de Castellbisbal

Vocals:

Titular: Josep Mourelle Vázquez , representant de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya.

Suplent: Rosa Maria Costa Reig, representant de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya.

Titular: Sònia Garcia, tècnica de cultura i patrimoni de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Montse Duran, tècnica d'ensenyament de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Titular: Sonia Melús, responsable de joventut de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Teresa Xambó, tècnica d'ensenyament de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Titular: Natàlia Paretas, tècnica de RRHH de l'Ajuntament de Castellbisbal, que també actuarà com a secretària.

Suplent: Trinitat Martinez, assessora jurídica de l'Ajuntament de Castellbisbal, que també actuarà com a secretària.

 

Castellbisbal, 30 de gener de 2024

 

Lluis Luque Navas

Regidor de Seguretat Ciutadana i Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15939 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la designación del tribunal del proceso de selección, mediante el sistema de concurso-oposición, de una plaza de técnico\/a de cultura laboral, correspondiente a la oferta pública de estabilización 2022 y creación de una bolsa de trabajo (ref. 2022\/28\/FS).","published_date":"2024-02-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15939"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellbisbal,DOGC,DOGC 2024 nº 9093 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-02/15939-edicto-aprobacion-designacion-tribunal-proceso-seleccion-sistema-concurso-oposicion-plaza-tecnico-cultura-laboral-correspondiente-oferta-publica-estabilizacion-2022-creacion-bolsa-trabajo-ref-2022-28-fs https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.