ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva de la modificación de la Ordenanza general municipal de circulación de vehículos de Cardedeu.

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Cardedeu, a la sessió del dia 26 d'octubre de 2023, va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança General Municipal de Circulació de Vehicles de Cardedeu.

L'edicte d'informació pública corresponent a l'esmentat projecte, fou publicat en el BOPB i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament (e-Tauler) el dia 8 de novembre de 2023, i al DOGC el 14 de novembre de 2023, durant el termini de 30 dies.

L'estimació de les al·legacions efectuades durant el termini de exposició pública i aprovació definitiva de l'Ordenança General Municipal de Circulació de Vehicles de Cardedeu, així com el seu text íntegre, es va publicar al BOPB de 29 de gener de 2024, per al seu general coneixement i en compliment del que es disposa en l'article 66.1 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny.

 

Contra el present acord es podrà interposar recurs contenciós- administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

Cardedeu, 29 de gener de 2024

 

Xavier Feria Rubio

Regidor d'Hisenda

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15938 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva de la modificación de la Ordenanza general municipal de circulación de vehículos de Cardedeu.","published_date":"2024-02-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15938"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cardedeu,DOGC,DOGC 2024 nº 9093 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-02/15938-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-modificacion-ordenanza-general-municipal-circulacion-vehiculos-cardedeu https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.