EDICTO sobre aprobación de la tercera prórroga y adenda del Convenio firmado entre el Ayuntamiento de Viladecans y el Consorcio Deltabcn.

Anunci pel qual es fa públic que el Ple municipal, en la sessió ordinària realitzada el dia 21 de desembre de 2023, va acordar, entre d'altres aprovar la tercera pròrroga, i l'addenda que la formalitza, del Conveni de col·laboració signat en data 29/04/2022, entre el Consorci Urbanístic per al desenvolupament dels sectors Ca n'Alemany, Can Sabadell i Serral Llarg, al terme municipal de Viladecans, Deltabcn i l'Ajuntament de Viladecans, per a l'aportació al referit Consorci de la prestació, mitjançant els seus ens dependents, dels serveis d'assistència jurídica en matèria de contractació i execució dels contractes fins la seva liquidació, així com d'assistència tècnica en matèria de contractació i seguiment de control i execució d'obres i serveis fins la seva liquidació.

Efectuada la signatura de la citada l'addenda, en data 19 de gener de 2024, procedeix la publicació íntegra del text.

 

 

ADDENDA TERCERA PRÒRROGA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS I EL CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT URBANÍSTIC DELS SECTORS CA N'ALEMANY, CAN SABADELL I SERRALL LLARG AL TERME MUNICIPAL DE VILADECANS, DELTABCN PER A LA PRESTACIÓ PER PART DE L'AJUNTAMENT DELS SERVEIS TÈCNICS I JURÍDICS AL CONSORCI.

 

Viladecans, a data de la signatura electrònica

 

REUNITS:

 

D'una part, el Sr. CARLES RUIZ NOVELLA, Alcalde-President de l'Ajuntament de Viladecans; assistit pel secretari general de l'Ajuntament de Viladecans, Sr. MIGUEL ÁNGEL GARCÍA GÓMEZ, en virtut de la Resolució de 25 de febrer de 2020, de la Direcció General de la Funció Pública (BOE de 6 de març de 2020), que actua com a fedatari segons disposa l'article 3.2.i) del Reial Decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional.

 

D'altra part la Sra. MARIA SISTERNAS TUSELL, en la seva qualitat de Presidenta del CONSORCI URBANÍSTIC PER AL DESENVOLUPAMENT DELS SECTORS DE CA N'ALEMANY, CAN SABADELL I SERRALL LLARG AL TERME MUNICIPAL DE VILADECANS, DELTABCN, constituït com a Consorci Urbanístic per al desenvolupament del Parc Empresarial i d'Activitats Aeroespacials de Viladecans, en sessió del Consell General celebrada en data 12 de setembre de 2006, de conformitat amb l'autorització del Govern de la Generalitat de Catalunya en data 29 d'agost de 2006, publicada al DOGC número 4715, de data 8 de setembre de 2006. Actua en nom i representació del CONSORCI, en la seva condició de President, de conformitat amb allò que es disposa en els estatuts del Consorci, aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya inicialment en data 23 de febrer de 2006 (DOGC número 4610 de 7 d'abril de 2006) i definitivament en data 8 de maig de 2006, i segons el seu article número 13, essent nomenada Presidenta del Consorci en la sessió del Consell General número 60 celebrada en data 19 de desembre de 2022.

 

 

EXPOSEN:

 

I. Que en data 22 de febrer 2022 en la sessió núm . 58 el Consell General del Consorci per al desenvolupament Urbanístic dels sectors Ca n'Alemany, Can Sabadell i Serrall Llarg, Deltabcn va aprovar el Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecans i el Consorci Deltabcn per a la prestació per part de l'Ajuntament dels serveis tècnics i jurídics al consorci.

 

II. Que l'esmentat Conveni va esser aprovat pel Ple de l'Ajuntament de Viladecans, mitjançant acord núm. 15 adoptat en la sessió ordinària realitzada en data 31 de març de 2022 (EXP. 9/2022/C00014); i es va signar per les parts en data 29 d'abril de 2022.

 

III. Que el Conveni formalitza l'acord del Consell General celebrat en data 12 de maig de 2020 d'encàrrec a l'Ajuntament de Viladecans dels serveis d'assistència jurídica-tècnica al Consorci, vigent durant els anys 2018, 2019, 2020 i 2021 i inicia la primera pròrroga vigent entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

 

IV. Que el Consell General del Consorci Deltabcn en la sessió núm. 60 realitzada en data 19/12/2022 va aprovar l'addenda que formalitza la segona pròrroga al Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecans i el Consorci per a la prestació per part de l'Ajuntament dels serveis tècnics i jurídics al consorci. 

 

V. Que  l'Ajuntament de Viladecans mitjançant  decret d'alcaldia núm. 2022/ 7482 de data 28/12/2022, va aprovar l'addenda que formalitza la segona pròrroga al Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecans i el Consorci per a la prestació per part de l'Ajuntament dels serveis tècnics i jurídics al consorci. La mateixa va ser ratificada pel Ple municipal en la sessió ordinària realitzada en data 26/01/2023 (acord núm. 9).

 

VI. Que el Consell General del Consorci Deltabcn en la sessió núm. 62 realitzada en data 06/11/2023 va aprovar la present Addenda que formalitza la tercera pròrroga al Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecans i el Consorci per a la prestació per part de l'Ajuntament dels serveis tècnics i jurídics al consorci.

 

VII. Que el Ple de l'Ajuntament de Viladecans en la sessió ordinària realitzada en data 21/12/2023, va adoptar entre d'altres, l'acord núm. 10 mitjançant el qual s'aprova la tercera pròrroga i la present Addenda al Conveni de Col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecans i el Consorci per a la prestació per part de l'ajuntament dels serveis tècnics i jurídics al consorci. (Exp. 9/2022/C00014).

 

VIII. Atès que ambdues parts han manifestat la voluntat de prorrogar el Conveni de prestació dels serveis d'assistència jurídica i tècnica al Consorci Deltabcn, i de conformitat amb l'exposat, les parts compareixents, en la condició en què intervenen, es reconeixen mútua i recíprocament capacitat legal i competència suficients per a la subscripció de la present Addenda, de conformitat amb les següents:

 

CLÀUSULES:

 

1. OBJECTE DE L'ADDENDA

L'objecte de la present Addenda al CONVENI DE COL·LABORACIÓ entre l'Ajuntament de Viladecans i el Consorci per al desenvolupament urbanístic dels

sectors Ca n'Alemany, Can Sabadell i Serrall Llarg al terme municipal de Viladecans, Deltabcn, per a la prestació per part de l'Ajuntament dels serveis tècnics i jurídics al consorci, és establir una tercera pròrroga durant el període comprés entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2024.

 

2. VALORACIÓ ECONÒMICA DE LES TASQUES I SERVEIS A REALITZAR PER L'AJUNTAMENT DURANT LA VIGÈNCIA DE LA TERCERA PRÒRROGA (2024) I DETERMINACIÓ DE LA FORMA DE PAGAMENT

Les tasques i serveis d'assistència jurídica en matèria de contractació i execució de la pròrroga fins la seva finalització, així com d'assistència tècnica en matèria de contractació i seguiment control i execució d'obres i serveis fins la seva finalització, que realitzarà l'Ajuntament de Viladecans, durant l'exercici 2024 com aportació d'ens consorciat, comportaran un cost total de CINQUANTA-DOS MIL SET-CENTS VINT-I-TRES EUROS AMB TRENTA-SET CÈNTIMS (52.723,37€) IVA exclòs.

Les prestacions contingudes a la present addenda tindran naturalesa reintegrable en el tancament de l'exercici.

 

3. RELACIÓ DE SERVEIS A PRESTAR PER L'AJUNTAMENT DE VILADECANS COM A ENS CONSORCIAT

Els serveis a prestar per l'Ajuntament de Viladecans a través de les seves empreses municipals seran els mateixos que consten relacionats a la Clàusula tercera del conveni.

 

4. PUBLICITAT

Per donar compliment a allò establert a al Decret 52/2005, de 5 d'abril, de creació i regulació del Registre de Convenis de Col·laboració i Cooperació, l'Ajuntament de Viladecans li remetrà còpia compulsada de la present addenda en el termini de quinze dies naturals comptats des de la seva signatura.

Les parts signatàries procediran igualment a la publicació de la present addenda al conveni de col·laboració, d'acord amb la normativa de publicitat i transparència d'aplicació, la qual es concreta a l'article 112.2 de la Llei 26/20210, de 3 d'agost, de Règim Jurídic i de Procediment de les Administracions Públiques de Catalunya i a l'article 14 i Disposició Addicional novena de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació públic i bon govern de Catalunya.

 

5. VIGÈNCIA DE LA RESTA DE CLÀUSULES PREVISTES AL CONVENI SIGNAT EN DATA 29/04/2022.

En tot allò no previst en la present Addenda, resultaran d'aplicació la resta de clàusules previstes en el Conveni vigent formalitzat en data 29 d'abril de 2022.

I en prova de conformitat, les parts signen la present addenda al Conveni de Col·laboració signat en data 29/04/2022, en el lloc indicat a l'encapçalament i en la data de la última de les signatures electròniques.

 

Viladecans, 22 de gener de 2024

 

Ricard Calle Martínez

Tinent d'alcalde de l'Àrea de Planificació Territorial

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15868 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la tercera prórroga y adenda del Convenio firmado entre el Ayuntamiento de Viladecans y el Consorcio Deltabcn.","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15868"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9092 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-01/15868-edicto-aprobacion-tercera-prorroga-adenda-convenio-firmado-ayuntamiento-viladecans-consorcio-deltabcn https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.