ANUNCIO sobre nombramiento de cinco funcionarias de carrera como auxiliares administrativas, grupo C2, en el marco de los procesos de estabilización del empleo temporal, 2022.

Per resolució d'alcaldia 223/2024, de data 23 de gener; en concordança amb els resultats finals d'aquesta convocatòria, així com amb l'acta única número 1, formulada per l'òrgan de selecció d'aquest procés de selecció; de conformitat amb el que disposa la base NOVENA de les que regeixen el procés de selecció per a la cobertura, en règim funcionarial de carrera, de CINC places de l'escala d'administració general, subescala auxiliar, categoria Auxiliar administratiu/va, amb subgrup de classificació professional C2, a l'Ajuntament de Tortosa, mitjançant el sistema de concurs, amb torn lliure; en el marc dels processos d'estabilització d'ocupació temporal emparats en la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública; amb expedient general de referència 2022-RRH-C0502-000008 i expedient relacionat 2022-RRH-C0502-000013; i en virtut de l'atribució ostentada que estableix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, i l'article 53.1.i) del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril; s'ha nomenat com a personal funcionari de carrera, en la categoria d'Auxiliar administratiu/va, a temps complet, a les cinc persones aspirants seleccionades, que han superat aquest procés de selecció de cobertura definitiva, amb les següents dades identificatives:

Sra. Lorena Pujol Blanch, amb DNI ***2297**

Sra. Immaculada Valls Martorell, amb DNI ***2166**

Sra. Meritxell Aixarch Curto, amb DNI ***2239**

Sra. Raquel Gimenez Martín, amb DNI ***2864**

Sra. Margarita Mayo Esteve, amb DNI ***2972**

 

La qual cosa es fa pública per al seu coneixement i als efectes que correspongui.

 

Tortosa, 25 de gener de 2024

 

Jordi Jordan Farnós

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15867 {"title":"ANUNCIO sobre nombramiento de cinco funcionarias de carrera como auxiliares administrativas, grupo C2, en el marco de los procesos de estabilización del empleo temporal, 2022.","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15867"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tortosa,DOGC,DOGC 2024 nº 9092 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-01/15867-anuncio-nombramiento-cinco-funcionarias-carrera-como-auxiliares-administrativas-grupo-c2-marco-procesos-estabilizacion-empleo-temporal-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.