ANUNCIO por el que se hace pública la convocatoria y las bases que deberán regir el proceso selectivo para disponer de una bolsa de auxiliar técnico/a de Producción Cultural.

La Tinenta d'Alcalde i Consellera d'Hisenda, Serveis Interns i Tecnologia, ha acordat en data 3 de gener de 2024 la convocatòria i ha aprovat les bases que regiran el procés de selecció de personal funcionari interí, auxiliar tècnic/a de producció cultural (grup C, subgrup C2), per tal de cobrir les necessitats temporals de l'Ajuntament de Tarragona, per donar cobertura a programes de caràcter temporal, per a cobrir places vacants o substitucions en règim d'interinitat.

Les bases que han de regir aquest procés de selecció s'han publicat íntegrament a la seu electrònica d'aquest Ajuntament el 3 de gener de 2023.

Les persones interessades podran presentar la sol·licitud per a prendre part en el procés selectiu a partir del dia següent de la publicació de l'anunci de la convocatòria corresponent a la seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona.

El termini de presentació de sol·licituds comptarà des de la publicació de la convocatòria i fins a 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació al DOGC.

Els restants i successius anuncis es faran mitjançant anunci a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

 

Tarragona, 4 de gener de 2024

 

P. d.

El secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15865 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la convocatoria y las bases que deberán regir el proceso selectivo para disponer de una bolsa de auxiliar técnico\/a de Producción Cultural.","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15865"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9092 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-01/15865-anuncio-se-hace-publica-convocatoria-bases-deberan-regir-proceso-selectivo-disponer-bolsa-auxiliar-tecnico-produccion-cultural https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.