ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de reurbanización de las calles Sant Pere y Gravina del barrio de El Serrallo (exp. 62.23 G626).

Per resolució de la tinenta d'alcalde coordinadora de l'Àrea d'Hisenda, Serveis Interns i Tecnologia de data 15 de desembre de 2023 es va aprovar definitivament el projecte de reurbanització dels carrers Sant Pere i Gravina del barri del Serrallo per import de 757.482,81€ més 159.071,39€ en concepte del 21% d'IVA que suposa un import total de 916.554,20€ redactat per la Sra. Macarena Suero Rodríguez i la Sra. Paula Rodríguez Gonzalez, enginyeres civils i enginyeres tècniques en obres públiques que formen part de l'equip tècnic de l'empresa AMBITEC INGENIERÍA Y CONSULTORÍA AMBIENTAL, S.L i supervisat favorablement pel departament d'enginyeria de camins i d'enginyeria industrial

Aquesta actuació forma part del projecte "Tarragona entre blau i verd" finançat amb fons Next Generation dins de la convocatòria extraordinària 2022 del Pla de sostenibilitat turística en destí (PSTD) (Component 14 Inversions 1 del Pla de Recuperació , Transformació i Resiliència) finançat per la Unió Europea amb fons Next GenerationEU.

Dades identificatives del projecte: Exp. SED131/22/000001

 

El que es fa públic per a general coneixement, en compliment del que disposa el reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny.

Aquesta resolució es definitiva en via administrativa i contra ella podeu interposar, potestativament, recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de la seva notificació, o, directament, recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Tarragona en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la data de la seva notificació, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici de poder exercitar qualsevol altre recurs que estimeu procedent.

 

Tarragona, 2 de gener de 2024

 

Noelia Parreño Molina

Secretària general per delegació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15862 catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9092 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-01/15862-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-reurbanizacion-calles-sant-pere-gravina-barrio-serrallo-exp-62-23-g626 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.