ANUNCIO sobre contratación de personal laboral con carácter de urgencia (código 6_12/23).

Anunci referent a les contractacions temporals amb caràcter d'urgència que s'han produït a l'Ajuntament d'Igualada i Organisme Autònom Municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada durant del juny desembre de 2023:

 

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 27/06/2023: José Pérez Fajardo, amb la categoria de peó cementiris.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 23/06/2023: Paula Asbert Guerrero, amb la categoria de dinamitzadora de joventut.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 13/07/2023: Francisco Castro Jerez, amb la categoria de peó pintor.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 02/08/2023: Lucia Morales Sánchez, amb la categoria d'auxiliar administrativa.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 04/07/2023: Abdelkader Arbaoui, Ahmed Boubker Abderrahamn, Gheorgue Bozga, José Fernández Sierra, Antonio Frutos Rodríguez, Joaquin López Bermudez, Pere López Escudé i Ahmed Zeggaf Zeggaf, amb la categoria de peó obres.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 15/09/2023: Ernest Balasch Costa, amb la categoria de monitor social.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 04/10/2023: Evan Chillon Velasco, amb la categoria de conserge.

- Decret de la Presidència de l'Organisme Autònom Municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada de data 21/09/2023: Felipe Hernan Contreras Muñoz, amb la categoria de professor llicenciat.

- Decret de la Presidència de l'Organisme Autònom Municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada de data 24/10/2023: Nikolay Ribalta Krytsov, amb la categoria de professor llicenciat.

- Decret de la Presidència de l'Organisme Autònom Municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada de data 24/10/2023: Carlos Ferrer Romero, amb la categoria de professor llicenciat.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 21/11/2023: Sandra Bes Ortega, amb la categoria de tècnica del programa espai recerca de feina.

- Decret de la Presidència de l'Organisme Autònom Municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada de data 15/11/2023: Albert Boix Corrons, amb la categoria de professor llicenciat.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 12/12/2023: Dèlia Mancebo Márquez, amb la categoria de dinamitzadora joventut.

- Decret de la regidora d'Hisenda, Urbanisme, Règim Intern i Coordinació de l'Ajuntament d'Igualada de data 19/12/2023: Irma Mensa Torner, amb la categoria de tècnica del programa suport ocupaciónal juvenil.

 

Tot això es fa públic donant, compliment al que es determina en l'art. 291.3 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

Igualada, 23 de gener de 2024

 

Montserrat Duch Solé

Regidora delegada d'Hisenda, Coordinació i Règim Intern

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15841 {"title":"ANUNCIO sobre contratación de personal laboral con carácter de urgencia (código 6_12\/23).","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15841"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Igualada,DOGC,DOGC 2024 nº 9092 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-01/15841-anuncio-contratacion-personal-laboral-caracter-urgencia-codigo-6-12-23 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.