EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de derribo total del edificio entre medianeras y la nave industrial en esquina, situado en la calle Baracaldo, núm. 37, esquina con la calle Segovia, núm. 8, a fin de dar cumplimiento a la ejecución subsidiaria tramitada mediante expediente OEDI 76/2012.

En data 17 de novembre de 2023 mitjançant decret número 27191/2023 de la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Serveis Generals i Govern Obert es va aprovar inicialment el "Projecte d'enderroc total d'edifici entre mitgeres i nau industrial en cantonada", per tal de donar compliment a l'execució subsidiària tramitada mitjançant expedient OEDI 76/2012, d'enderroc total d'edifici entre mitgeres i nau industrial, situat al carrer Baracaldo, 37 cantonada amb carrer Segovia, 8, redactat en data 1 d'octubre de 2023 per l'arquitecte tècnic Miquel Bosch Torres de l'empresa RV4 Arquitectura, amb un pressupost d'execució material de seixanta mil dos-cents vint-i-set euros amb vuitanta-set cèntims (60.227,87 €) i un pressupost d'execució per contracte de setanta-un mil sis-cents setanta-un euros amb setze cèntims (71.671,16 €) (sense IVA) i de vuitanta-sis mil set-cents vint-i-dos euros amb deu cèntims (86.722,10 €) (amb IVA). El termini d'execució de les obres es preveu que sigui de dos (2) mesos.

Transcorregut el període d'exposició pública no hi ha hagut al·legacions, per tant l'aprovació del projecte ha esdevingut definitiva en data 17 de gener de 2024.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament, en el termini d'un mes, o bé directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos. Ambdós terminis començaran a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. No obstant això, pot interposar-se qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Terrassa, 24 de gener de 2024

 

Per delegació de signatura del Secretari General de data 26 de gener de 2021

Imma Soler Castellví

Cap de Servei de Contractació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15762 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de derribo total del edificio entre medianeras y la nave industrial en esquina, situado en la calle Baracaldo, núm. 37, esquina con la calle Segovia, núm. 8, a fin de dar cumplimiento a la ejecución subsidiaria tramitada mediante expediente OEDI 76\/2012.","published_date":"2024-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15762"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Terrassa,DOGC,DOGC 2024 nº 9091 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-31/15762-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-derribo-total-edificio-medianeras-nave-industrial-esquina-situado-calle-baracaldo-num-37-esquina-calle-segovia-num-8-fin-dar-cumplimiento-ejecucion-subsidiaria-tramitada-expediente-oedi-76-2012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.