ANUNCIO sobre valoración del concurso específico de méritos para la provisión del puesto de trabajo de jefe de sección de Vía Pública (exp. 9569/2019).

Un cop finalitzades les fases del concurs específic de mèrits per a la provisió del lloc de treball de cap de secció de Via Pública, la comissió de valoració fa pública la llista de persones aprovades amb detall de les valoracions obtingudes, d'acord amb allò que preveu l'apartat 8.1 de les bases del concurs:

 

RESULTAT FINAL DEL PROCÉS

 

ASPIRANT

TOTAL MÈRITS

PLA ACCIÓ

PROVA COMPETENCIAL

TOTAL

MARTIN SANCHEZ, SERGIO

4,60

9,00

6,75

20,35

 

 

Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de l'òrgan de selecció, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, recurs d'alçada davant l'Alcalde/essa-President/a de la corporació.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Sant Cugat del Vallès, 24 de gener de 2024

 

La secretària de la Comissió de Valoració

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15755 {"title":"ANUNCIO sobre valoración del concurso específico de méritos para la provisión del puesto de trabajo de jefe de sección de Vía Pública (exp. 9569\/2019).","published_date":"2024-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15755"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9091 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-31/15755-anuncio-valoracion-concurso-especifico-meritos-provision-puesto-trabajo-jefe-seccion-via-publica-exp-9569-2019 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.