EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador del servicio de parkings municipales del Ayuntamiento de Lleida.

Edicte pel que es fa públic per a general coneixement que l'Excm. Ajuntament Ple en sessió celebrada el dia 26 de gener de 2024, va adoptar, entre d'altres, l'acord següent:

 

" 17. Aprovació inicial del Reglament regulador del servei de pàrquings municipals.

[...]

 

1r. Aprovar inicialment el Reglament regulador del servei de pàrquings municipals, el text literal de la qual figura com annex del present acord i forma part integrant d'aquest.

 

2n. Sotmetre l'aprovació inicial d'aquest reglament a un tràmit d'informació pública i audiència als interessats per un termini de trenta dies hàbils, a efectes de reclamacions i suggeriments, mitjançant la inserció del corresponent edicte en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un diari dels de major difusió de la província i al tauler d'anuncis electrònic d'aquest Ajuntament, transcorregut el qual sense que s'hagi presentat cap reclamació ni suggeriment, s'entendrà aprovada definitivament sense necessitat de nou acord. També es donarà difusió, en compliment del principi de transparència, mitjançant la seva publicació en la seu electrònica municipal i el Portal de Transparència.

 

3r. Sotmetre a audiència del Consell de Persones Consumidores de Catalunya aquest acord, pel termini de quinze dies hàbils, a fi que es pugui examinar l'expedient i presentar les reclamacions adients, d'acord amb el que estableix l'article 127-9 de la Llei 22/2010, del 20 de juliol, del Codi de consum de Catalunya. Aquest tràmit d'audiència es considera complert amb el seu oferiment.

 

4rt. Aprovat definitivament aquest reglament, es publicarà íntegrament el seu text en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i el tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, anunciant al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la referència del Butlletí Oficial de la Província en què s'hagi publicat íntegrament el text, i entrant en vigor un cop transcorreguts quinze dies hàbils a partir de la seva total publicació, comunicant-se a l'Administració General de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya, als efectes previstos en l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

 

5è. Notificar aquest acord a l'actual contractista i a les persones interessades, pel seu coneixement i efectes.

 

6è. Difondre el contingut d'aquest acord en compliment del principi de transparència, mitjançant la seva publicació actualitzada i permanent en la seu electrònica municipal, en compliment i amb l'abast del que disposen la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon Govern, i la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern de Catalunya."

 

L'expedient esmentat s'exposa al públic al Departament de Mobilitat, situat a la 4a planta de l'edifici Pal·las, Plaça Paeria, núm. 11, s'ha de sol·licitar cita prèvia al telèfon 973700326, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores durant el termini de trenta dies hàbils, i de forma virtual a l'adreça electrònica https://mobilitat.paeria.cat/ i https://tauler.seu.cat/ als efectes de que qualsevol persona pugui examinar l'expedient i presentar les reclamacions i suggeriments que consideri adient en el Registre General de l'Ajuntament de Lleida o a través de qualsevol dels mitjans previstos a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques.

 

Lleida, 26 de gener de 2024

 

Félix Larrosa Piqué

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15738 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador del servicio de parkings municipales del Ayuntamiento de Lleida.","published_date":"2024-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15738"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lleida,DOGC,DOGC 2024 nº 9091 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-31/15738-edicto-aprobacion-inicial-reglamento-regulador-servicio-parkings-municipales-ayuntamiento-lleida https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.