ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo de la restauración de la capella fonda 2 (F4) de la iglesia de Sant Vicenç de Fals.

Atès que no s'han presentat al·legacions al projecte d'obra ordinària anomenat "Projecte bàsic i executiu de la restauració de la capella fonda 2 (F4) de l'Església de Sant Vicenç de Fals" redactat per GUITART ARQUITECTURA, SLP, amb un pressupost d'execució per contracte de DOS CENTS MIL EUROS (218.533,57 €) IVA inclòs, aprovat inicialment per Decret d'Alcaldia núm. 2023/109 de data 7 de març de 2023, es fa públic que aquest projecte resta elevat a definitiu de conformitat al Decret d'Alcaldia 2024/24 de data 19 de gener de 2024.

Es fa pública l'esmentada aprovació per a general coneixement, en compliment d'allò que disposa l'art. 38.2 del Reglament d'obres activitats i serveis, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny.

 

Contra l'acord es pot interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant el mateix òrgan, en el termini d'un mes o bé, directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona en el termini de dos mesos, a comptar del dia següent al de la darrera publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. En el cas que es produís la desestimació del recurs de reposició per silenci administratiu silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució, el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des del dia següent en que el referit recurs s'entengui desestimat.

 

Fonollosa, 22 de gener de 2024

 

Eloi Hernàndez i Mosella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15734 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo de la restauración de la capella fonda<\/i> 2 (F4) de la iglesia de Sant Vicenç de Fals.","published_date":"2024-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15734"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Fonollosa,DOGC,DOGC 2024 nº 9091 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-31/15734-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-basico-ejecutivo-restauracion-capella-fonda-2-f4-iglesia-sant-vicenc-fals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.