ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del texto refundido del Proyecto de obras ordinarias del sector Bellamar.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 27 d'octubre de 2023, va acordar el següent:

 

"PRIMER.- Aprovar definitivament la modificació del Text refós del Projecte d'obres ordinàries del sector de Bellamar, tramitat a instància municipal i redactat per la societat Zeta - Ingenieros de Caminos i revisat per les consultores Cedipsa, SL i ICC, amb un pressupost total respecte a les obres corresponents a la Fase I de NOU MILIONS CENT SEIXANTA-TRES MIL NOU-CENTS TRENTA-TRES EUROS AMB CINQUANTA-QUATRE CÈNTIMS (9.163.933,54€), més UN MILIÓ NOU-CENTS VINT-I-QUATRE MIL QUATRE-CENTS VINT-I-SIS EUROS AMB QUATRE CÈNTIMS (1.924.426,04€) d'IVA, lo qual suposa un increment del 9,07 % respecte a la totalitat del projecte aprovat anteriorment per un import de 19.113.904,23 euros, IVA inclòs. Pel que fa els capítols corresponents a la Seguretat i Salut i Control de qualitat de l'obra, es mantenen els inicials i no són objecte de modificació.

 

SEGON.- Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya així com al tauler d'edictes del consistori, en format electrònic (e-tauler)."

 

En el termini d'un mes comptat a partir de la data de publicació d'aquest edicte al BOPB podeu interposar contra aquest acte, definitiu en via administrativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan autor. Si en el termini d'un mes no es produeix resolució expressa, el recurs s'entendrà presumptament desestimat.

En el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la data en què es notifiqui la resolució expressa del recurs de reposició, o en el de sis mesos a partir de l'endemà de la data en què aquest s'hagi d'entendre presumptament desestimat , podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat d'aquesta jurisdicció de Barcelona.

Si opteu per interposar directament el recurs jurisdiccional, el termini serà de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la data d'aquesta publicació.

Tot això, de conformitat amb el que disposen els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa, i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Això no obstant, podreu interposar qualsevol altre recurs que considereu pertinent. La interposició de recursos, però, no suspendrà per si sola l'execució de l'acte impugnat.

 

Castelldefels, 8 de gener de 2024

 

Manuel Reyes López

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15727 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del texto refundido del Proyecto de obras ordinarias del sector Bellamar.","published_date":"2024-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15727"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2024 nº 9091 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-31/15727-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-texto-refundido-proyecto-obras-ordinarias-sector-bellamar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.