ANUNCIO sobre aprobación inicial de los proyectos de mejora y renovación de las redes de suministro de agua del municipio (L'Arboçar y carretera de Begues (Avinyó Nou)).

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària del dia 23 de gener de 2024, va aprovar inicialment els projectes d'obra ordinària d'aquest municipi que més avall s'hi indiquen. Se sotmeten al tràmit d'informació pública per un termini de 30 dies, comptats a partir de la darrera publicació d'aquest anunci al BOP de Barcelona, al DOGC i al Tauler d'anuncis de la pàgina web municipal, per tal que es puguin examinar i s'hi puguin formular possibles al·legacions, en compliment del que disposen els articles 235.2.c del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i 37.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals de Catalunya:

a) Projecte de millora i renovació de les xarxes de subministrament d'aigua potable: l'Arboçar, redactat per l'enginyer industrial Ivan García Collell, amb un pressupost de 89.442,08 euros (IVA apart).

b) Projecte de millora i renovació de les xarxes de subministrament d'aigua potable: carretera de Begues (Avinyó Nou), redactat per l'enginyer industrial Ivan García Collell, amb un pressupost de 26.536,19 euros (IVA apart).

Si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, els projectes que ara s'aproven inicialment quedaran aprovats definitivament sense necessitat de cap tràmit ulterior, i es procedirà directament a la publicació de l'anunci de la seva aprovació definitiva.

 

Avinyonet del Penedès, 24 de gener de 2024

 

Cèsar Herraiz Pujol

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15718 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de los proyectos de mejora y renovación de las redes de suministro de agua del municipio (L'Arboçar y carretera de Begues (Avinyó Nou)).","published_date":"2024-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15718"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Avinyonet del Penedès,DOGC,DOGC 2024 nº 9091 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-31/15718-anuncio-aprobacion-inicial-proyectos-mejora-renovacion-redes-suministro-agua-municipio-l-arbocar-carretera-begues-avinyo-nou https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.