EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal con la creación de una plaza de arquitecto/a.

Edicte pel qual es fa públic, per a general coneixement, que ha esdevingut aprovat definitivament, per no haver-se presentat al·legacions ni reclamacions durant el termini d'exposició pública, l'acord pres pel Ple de la Corporació municipal, en sessió del dia 15 de novembre de 2023, de modificació de la plantilla de personal i de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Subirats, tot creant la següent plaça de personal funcionari:

 

Denominació: Arquitecte/a

Naturalesa jurídica: Funcionarial

Administració especial, subescala tècnica

Grup: A

Subgrup: A1

Nivell complement de destí: 24

Jornada: 50% respecte la jornada ordinària, això és 18,75 hores setmanals.

 

Contra aquest acte administratiu, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació, de conformitat amb el que es disposa en els articles 112.3 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient en defensa dels seus drets i interessos.

 

Subirats, 19 de gener de 2024

 

Jaume Domènech Via

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15678 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal con la creación de una plaza de arquitecto\/a.","published_date":"2024-01-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15678"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Subirats,DOGC,DOGC 2024 nº 9090 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-30/15678-edicto-aprobacion-definitiva-modificacion-plantilla-personal-creacion-plaza-arquitecto-a https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.