ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento regulador de la autorización y régimen de uso de los huertos de titularidad municipal de La Plana del Molí (exp. 2023/00011490V).

El Ple de la corporació, en sessió ordinària del dia 21 de desembre de 2023 ha aprovat inicialment la Modificació del Reglament Regulador de l'autorització i règim d'ús dels horts de titularitat municipal de la Plana del Molí, (exp. núm. 2023/00011490V).

Per tot això es sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies amb publicació al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a la Seu Electrònica i a un diari dels de més circulació a la Província, tot a l'efecte d'examen i, si s'escau, de les pertinents al·legacions.

Cas que els terminis indicats en l'apartat segon no es presentessin al·legacions i/o reclamacions, l'aprovació del projecte de referència s'entendria aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés.

Un cop aprovats definitivament es publicaran al Tauler d'Edictes de la Corporació i al Butlletí Oficial de la Província, els acords adoptats i el text de la modificació de la norma. Posteriorment es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat els acords adoptats i la referència de la publicació del text al Butlletí Oficial de la Província.

 

Santa Perpètua de Mogoda, 11 de gener de 2024

 

Isabel Garcia i Ripoll

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15676 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento regulador de la autorización y régimen de uso de los huertos de titularidad municipal de La Plana del Molí (exp. 2023\/00011490V).","published_date":"2024-01-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15676"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda,DOGC,DOGC 2024 nº 9090 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-30/15676-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-reglamento-regulador-autorizacion-regimen-uso-huertos-titularidad-municipal-plana-moli-exp-2023-00011490v https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.