ANUNCIO sobre aprobación definitiva del expediente del Plan de usos del Centro Polivalente de La Vinya de Martorelles.

De conformitat amb els articles 65.1 i 66.1 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Martorelles, en sessió de data 20 de novembre de 2023, va aprovar inicialment l'expedient del Pla d'usos del Centre Polivalent de la Vinya de Martorelles, i donat que no s'han presentat al·legacions ha quedat aprovat definitivament.

El que es fa públic per a general coneixement i efectes, significant que contra aquesta norma es pot interposar, en el termini de dos mesos a comptar del des dia següent de la seva publicació, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. No obstant això, es pot interposar-ne qualsevol altre si es considera convenient.

El text íntegre del Pla d'usos del Centre Polivalent La Vinya de Martorelles, s'insereix en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 23 de gener de 2024.

 

Martorelles, 23 de gener de 2024

 

Marc Candela Callado

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15666 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del expediente del Plan de usos del Centro Polivalente de La Vinya de Martorelles.","published_date":"2024-01-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15666"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Martorelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9090 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-30/15666-anuncio-aprobacion-definitiva-expediente-plan-usos-centro-polivalente-vinya-martorelles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.