EDICTO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal 2024.

El Ple de la Corporació en la seva sessió ordinària de data 28 de desembre de 2023, va aprovar inicialment la plantilla de personal de l'Ajuntament de Capmany per a l'exercici 2024, que es transcriu literalment a continuació:

 

PLANTILLA DE PERSONAL 2024

 

1. PLANTILLA DE FUNCIONARIS DE L'AJUNTAMENT DE CAPMANY:

 

1.1.- Escala d'habilitació de caràcter nacional, Subescala de secretaria-intervenció

 

Denominació plaça

Núm. de places

Grup

Vacant

Secretaria-intervenció (*)

1

A1

-

 

 

(*) Agrupada amb Espolla

 

1.2.- Escala d'administració general

 

Escala

Subescala

Denominació plaça

Núm. de places

Grup

Vacants

Observacions

Administració General

Administrativa

Administrativa

1/1

C1

1

A cobrir per promoció interna i a amortitzar la plaça d'origen.  
Administració General

Auxiliar

Auxiliar Administrativa

1/2

C2

-

A amortitzar en cas de superació promoció interna

Administració General

Auxiliar

Auxiliar Administrativa

2/2

C2

1

 

Administració General

Subalterna

Agutzil

1

AP

-

 

 

 

2. PLANTILLA DE PERSONAL LABORAL DE L'AJUNTAMENT DE CAPMANY:

 

Denominació plaça

Núm. de places

Grup

Vacants

Peó de brigada

1

AP

1

 

 

Que durant el termini de 15 dies hàbils, a comptar des del dia següent a la publicació del corresponent anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 247, de 29 de desembre de 2023, en què ha estat exposat al públic l'expedient relatiu a l'aprovació de la plantilla de personal per l'exercici 2024, amb número d'expedient X2023000356, no s'han presentat reclamacions i suggeriments al respecte, esdevenint l'esmentat acord definitiu.

 

Contra aquesta disposició, que és definitiva en via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala d'aquest ordre jurisdiccional del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini màxim de dos mesos, comptats a partir del dia següent d'aquesta publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, d'acord amb els articles 10.1.a) i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Sens perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Capmany, 23 de gener de 2024

 

Joan Fuentes Pomés

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15659 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal 2024.","published_date":"2024-01-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15659"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Capmany,DOGC,DOGC 2024 nº 9090 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-30/15659-edicto-aprobacion-definitiva-plantilla-personal-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.