EDICTO por el que se determina día y lugar de celebración de las sesiones plenarias previstas para el año 2024.

Edicte pel qual es fa públic que mitjançant Decret de Presidència número 32/24 de data 22 de gener de 2024, el president del Consell Comarcal del Maresme, ha resolt el que resulta del tenor literal següent:

 

"Atès allò que disposa l'article 11 i 26 del Reglament Orgànic Comarcal,

Vist que en data 14 de juliol de 2023 es va constituir el Consell Comarcal del Maresme, determinant així la composició del Ple de la corporació,

En el Ple de data 25 de juliol de 2023 es va establir la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple de la Corporació que es celebraran amb caràcter mensual, excepte el més d'agost, el tercer dimarts de cada mes a les 17:00 hores, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme, o lloc habilitat a l'efecte,

En data 9 de setembre de 2022 s'emet informe per la Directora de l'Àrea de Serveis Generals i la Gerent del Consell Comarcal del Maresme, mitjançant el qual justifiquen, que els espais que estaven destinats a Sala de Plens de la seu del Consell Comarcal del Maresme han estat redestinats a taules i despatxos de treball per a personal dels diferents serveis del Consell Comarcal del Maresme, i això provoca la situació de força major d'impossibilitat temporal de celebració de les sessions plenàries en els espais que fins fa poc estaven destinats a Sala de Plens, constituint aquest un supòsit previst a l'article 8 del ROC.

Per necessitats organitzatives de l'equip administratiu, es va haver de disposar de l'espai on s'ubicaba la sala de Plens de la seu del Consell Comarcal del Maresme, Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró, lloc de celebració de sessions del Ple del Consell Comarcal del Maresme, i que no hi havia la possibilitat material de celebrar les sessions del Ple a la seu del Consell Comarcal del Maresme, essent que, a més en data 17 d'abril de 2023 es van iniciar les obres de l'edifici seu del Consell Comarcal del Maresme, situat a la Plaça Miquel Biada, 5, previstes en la licitació de l'execució de les obres al Projecte executiu per la substitució del sistema de climatització de l'Edifici del Consell Comarcal del Maresme i la implantació d'altres mesures de millora de l'eficiència energètica, adjudicada mitjançant Decret de Presidència núm. 122/23 de 14 de febrer de 2023, circumstàncies ambdues, que justifiquen la celebració de les sessions plenàries a la Sala Polivalent de l'edifici Cabot i Barba, situat a la Plaça Miquel Biada, 5, atès que els espais que estaven destinats a Sala de Plens de la seu del Consell Comarcal del Maresme tampoc no es pot plantejar la seva utilització com a conseqüència de les esmentades obres,

Entenent que aquestes circumstàncies i fins al moment en què es pugui disposar d'un espai a la seu destinat a la Sala de Plens, es configuren com a unes causes de força major previstes a l'article 8 del Reglament Orgànic Comarcal,

En el Ple celebrat en sessió ordinària de 19 de desembre de 2023, es va aprovar, entre d'altres, el Conveni de col.laboració amb l'Ajuntament de Mataró per a la utilització del Centre Cívic Cabot i Barba,

El President en aquest supòsit està facultat per decidir la celebració en lloc diferent de la seu del Consell Comarcal, en aquests moments a la Sala Polivalent de l'edifici Cabot i Barba, propietat de l'Ajuntament de Mataró, contigu a l'edifici seu del Consell Comarcal del Maresme, a la Plaça Miquel Biada, 5 de Mataró, donant-ne la major difusió a aquesta circumstància a fi i efecte que qualsevol ciutadà/na interessat/da pugui assistir a la sessió i conegui el lloc de celebració,

Són d' aplicació els articles 9 i 26 del Reglament Orgànic Comarcal, I l' article 46 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local en la seva versió vigent a data 1 d'abril de 2020,

Fent ús de les atribucions que tinc conferides,

 

HE RESOLT:

 

PRIMER.- DETERMINAR l'existència de força major als efectes d'allò recollit a l'article 8 del Reglament Orgànic Comarcal, que posa de manifest que el Ple celebrarà les seves sessions a la seu del Consell Comarcal, o lloc habilitat a l'efecte en el territori comarcal en els casos de força major, la qual cosa es farà constar en acta.

En aquest supòsit, el President estarà facultat per decidir la celebració en lloc diferent de la seu del Consell Comarcal, i es donarà la major difusió d'aquesta circumstància, a fi i efecte que qualsevol ciutadà/na interessat/da en assistir a la sessió, conegui el seu lloc de celebració.

 

SEGON.- DETERMINAR com a lloc de celebració de les sessions del Ple del Consell Comarcal del Maresme previstes pels propers dies 30 de gener de 2024, 20 de febrer de 2024, 19 de març de 2024, 16 d'abril de 2024, 21 de maig de 2024, 18 de juny de 2024, 16 de juliol de 2024, 24 de setembre de 2024, 15 d'octubre de 2024, 19 de novembre de 2024 i 17 de desembre de 2024, a les 17:00 hores, la Sala Polivalent de l'edifici Cabot i Barba, ubicada a la Plaça Miquel Biada, 5 de Mataró.

 

TERCER.- DETERMINAR que els Decrets de convocatòria de les sessions del Ple del Consell Comarcal del Maresme previstes pels dies 30 de gener de 2024, 20 de febrer de 2024, 19 de març de 2024, 16 d'abril de 2024, 21 de maig de 2024, 18 de juny de 2024, 16 de juliol de 2024, 24 de setembre de 2024, 15 d'octubre de 2024, 19 de novembre de 2024 i 17 de desembre de 2024, únicament es publicaran a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

 

QUART.- PUBLICAR els dispositius precedents a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a un diari de tirada comarcal, als efectes de donar-ne difusió d'aquesta circumstància, a fi i efecte que qualsevol ciutadà/na interessat/da a la sessió, conegui el seu lloc de celebració.

 

CINQUÈ.- NOTIFICAR la present resolució a tots els membres del Ple, per al seu coneixement i efectes oportuns."

 

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació.

 

Mataró, 22 de gener de 2024

 

Anna Antoja Serra

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15601 {"title":"EDICTO por el que se determina día y lugar de celebración de las sesiones plenarias previstas para el año 2024.","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15601"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Maresme,DOGC,DOGC 2024 nº 9089 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-29/15601-edicto-se-determina-dia-lugar-celebracion-sesiones-plenarias-previstas-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.