ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria del proceso de selección para la ampliación de la bolsa de trabajo de técnico/a auxiliar de juventud, grupo C1 (exp. 9/2024/SQRRHH).

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, mitjançant acord de la Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 16/01/2024, va adoptar l'acord que es transcriu a continuació:

 

"ANTECEDENTS

La Junta de Govern Local, en la sessió del dia 24 de maig de 2022 , va aprovar la convocatòria i les bases reguladores específiques la convocatòria per a la creació, amb caràcter temporal, d'una borsa de Treball de tècnic/a auxiliar de joventut grup C1, de l'escala d'Administració especial pels perfils professionals d'Informació Juvenil, de Dinamització Juvenil i d'Intervenció en Medi Obert, per a la realització de treballs temporals, substitucions i interinitats, que es produeixen en la plantilla de funcionaris/àries i laborals de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Les Bases i la convocatòria es van publicar al BOPB de data 02/06/2022 i al DOGC núm. 8689 de 15/06/2022.

Vista l'acta del tribunal qualificador de data 7/10/2022, publicada a la pàgina web el dia 11/10/2022, on surt la qualificació final del procés selectiu.

Mitjançat decret d'Alcaldia núm. 202204633 de data 17/10/22 es va aprovar la constitució de la borsa de treball de del procés selectiu per a la formació d'una borsa de treball de tècnic/a auxiliar de joventut, grup C1, de l'escala d'Administració especial, per la realització de funcions d'informació i dinamització en l'àmbit de joventut de naturalesa temporals, que es produeixen en la plantilla de funcionaris/àries i laborals de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès de conformitat amb l'acta del tribunal qualificador esmentada, formada per 7 candidats, que ha data d'avui no és suficient per cobrir les necessitats de l'organització, donat que varis dels candidats han rebutjat oferiments de cobertures i que s'ha d'adscriure personal en projectes finançats per altres administracions amb perfils determinats que els candidats restants no compleixen, dels quals 2 projectes no han pogut cobrir-se, així com hi ha dubtes certs sobre si les cobertures lligades a possibles substitucions i altres nomenaments temporals es podran satisfer-se per manca de candidats.

Vista la clàusula 12 de les bases reguladores aprovades on s'estableix el següent:

"8.- La vigència màxima de la borsa és de dos (2) anys a comptar des d'endemà de la data del decret d'aprovació de les persones aprovades en el procés selectiu. Tanmateix, la borsa podrà ser cancel·lada en qualsevol moment quan ja no serveixin per a l'objectiu per al qual es van constituir.

9.- Ampliació de la borsa. En el cas que no hagi finalitzat el termini de duració de la borsa i/o les persones que hi restin siguin insuficients per cobrir la demanda de treball de l'Ajuntament, es podrà convocar un nou procés selectiu per ampliar el nombre de persones inscrites a la borsa. Aquest procés haurà de mantenir els criteris d'admissió d'aspirants, així com la puntuació de mèrits i capacitat de la convocatòria originària de la borsa."

 

De conformitat amb aquesta previsió, es proposa convocar novament el procés selectiu mitjançant concurs-oposició per ampliació de la borsa de treball de tècnic/a auxiliar de joventut, grup C1, de l'escala d'Administració especial, per la realització de funcions d'informació i dinamització en l'àmbit de joventut de naturalesa temporals, que es produeixen en la plantilla.

 

FONAMENTS DE DRET

 

Bases reguladores del procés selectiu aprovades per acord de la Junta de Govern Local de 24 de maig de 2022 i publicades al BOPB de 2 de juny de 2022, CVE 202210087820.

 

DISPOSICIÓ

 

S'adopta l'acord següent:

 

Primer.- APROVAR la convocatòria del procés de selecció per a l'ampliació de la borsa de Treball de de tècnic/a auxiliar de joventut, grup C1, de l'escala d'Administració especial, per la realització de funcions d'informació i dinamització en l'àmbit de joventut de naturalesa temporals, que es produeixen en la plantilla de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, constituïda pe decret d'Alcaldia núm. 202204633 de data 17/10/22, a l'empara de la regulació recollida a la clàusula 12 apartat 9 de les bases reguladores del procés de selecció i constitució de la borsa.

 

Segon.- ADVERTIR que aquest procés manté els criteris d'admissió d'aspirants, així com la puntuació de mèrits i capacitat de la convocatòria originària de la borsa, aprovades per acord de Junta de Govern Local de 24 de maig de 2022 i publicades al BOPB de 2 de juny de 2022, CVE 202210087820.

 

Tercer.- PUBLICAR una ressenya de la nova convocatòria mitjançant anunci al DOGC i al tauler electrònic de la corporació.

 

Quart. COMUNICAR aquest acord als representants sindicals."

 

S'estableix, d'acord amb les bases un termini per a la presentació de sol·licitud de 20 dies naturals comptats des del dia següent al de la publicació de la convocatòria al DOGC. Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en dia inhàbil, s'entendrà el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

L'acte aprovat és una resolució, posa fi a la via administrativa, i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu, interposat davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos. Potestativament, es pot interposar recurs de reposició davant de l'òrgan que ha dictat l'acte, si exerceix una competència pròpia, o davant de l'òrgan titular de la competència, si qui el dicta l'exerceix per delegació, en el termini d'un mes. Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol recurs ajustat a Dret.

 

Sant Quirze del Vallès, 18 de gener de 2024

 

Elisabeth Oliveras Jorba

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15595 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria del proceso de selección para la ampliación de la bolsa de trabajo de técnico\/a auxiliar de juventud, grupo C1 (exp. 9\/2024\/SQRRHH).","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15595"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Quirze del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9089 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-29/15595-anuncio-aprobacion-convocatoria-proceso-seleccion-ampliacion-bolsa-trabajo-tecnico-auxiliar-juventud-grupo-c1-exp-9-2024-sqrrhh https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.