RESOLUCIÓN de 23 de enero de 2024, por la que se anuncia la modificación de la oferta de empleo público de plazas de personal docente e investigador para el año 2021.

Atès que per resolució del rector de 15 de juny de 2021, es va anunciar l'oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Pompeu Fabra per a l'any 2021, publicada al DOGC, número 8441, de 22 de juny de 2021.

Atès que en data 23 de novembre de 2023, s'ha signat un acord de cessió de 10 places de personal docent i investigador de la taxa corresponent a l'any 2021 de la Universitat de Barcelona a la Universitat Pompeu Fabra.

Atès que la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), en la sessió del dia 15 de desembre de 2023, ha acordat la modificació de l'acord de 18 de desembre de 2020, sobre la contractació de personal docent i investigador a les universitats públiques catalanes durant l'any 2021, modificació que incrementa la capacitat màxima de contractació de la UPF en 10 places de contractació de PDI permanent i 1 plaça de contractació de promoció interna.

Atès que en data 12 de gener de 2024, el vicerector de Personal Docent i Investigador de la UPF ha demanat autorització a la Direcció General d'Universitats per modificar l'oferta pública del PDI de la UPF de l'any 2021 i convocar les places següents: una plaça de torn lliure de catedràtic d'universitat; una plaça de promoció interna de catedràtic d'universitat; una plaça de torn lliure de catedràtic contractat; i vuit places de professor agregat.

Atès que, de conformitat amb el que estableix l'apartat 2 de l'article 70 de l'EBEP, l'oferta pública d'ocupació s'haurà de publicar en el Butlletí Oficial de la Província, de la Comunitat autònoma o, si s'escau, de l'Estat, abans de la finalització de cada any.

En ús de les atribucions que em confereix l'article 52 en relació amb la competència prevista a l'article 5 d) dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, aprovats pel Decret 209/2003, de 9 de setembre, modificats per ACORD GOV/203/2010, de 9 de novembre i per ACORD GOV/129/2015, de 4 d'agost,

 

HE RESOLT:

 

Primer. Aprovar la modificació de l'oferta pública d'ocupació de personal docent i investigador de la Universitat Pompeu Fabra corresponent a l'any 2021 i afegir les places següents: una plaça de torn lliure de catedràtic d'universitat; una plaça de promoció interna de catedràtic d'universitat; una plaça de torn lliure de catedràtic contractat; i vuit places de professor agregat.

 

Segon. Fer pública aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos des de l'endemà de la seva publicació.

Els interessats també podran interposar potestativament un recurs de reposició davant la rectora en el termini d'un mes comptador des del dia següent a la publicació, cas en el qual no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació per silenci del recurs de reposició interposat.

 

Barcelona, 23 de gener de 2024

 

Laia de Nadal Clanchet

Rectora

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15554 {"title":"RESOLUCIÓN de 23 de enero de 2024, por la que se anuncia la modificación de la oferta de empleo público de plazas de personal docente e investigador para el año 2021.","published_date":"2024-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15554"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9089,Universidad Pompeu Fabra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-29/15554-resolucion-23-enero-2024-se-anuncia-modificacion-oferta-empleo-publico-plazas-personal-docente-e-investigador-ano-2021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.