ANUNCIO sobre licencia de usos provisionales en suelo urbano no consolidado, UA4.

La Sra. S.S.M. actuant en nom propi, ha presentat una sol.licitud d'ús provisional per fer acopi de material per a la construcción a la parcel·la de l'Avda.Mediterrània núm.57. Aquesta parcel·la està situada en sòl classificat d'urbà no consolidad inclós en el sector UA4 Avda.Mediterrània-Sud segons el vigente PGOU de Vidreres, essent aquest àmbit un polígon d'actuació urbanística pendent de desenvolupament de manera que les actuacions sol.licitades han de ser tractades com a una obra de caràcter provisional segons l'article 53 del TRLUC. De conformitat amb els articles núms. 67 a 69 del Decret 64/2014 de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament sobre protección de la legalitat urbanística, es sotmet el projecte presentat a informació pública pel termini de UN MES mitjançant anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona, i al E-Tauler municipal perquè durant el citat període es puguin formular al.legacions i reclamacions per totes les persones interessades.

 

Vidreres, 18 de gener de 2024

 

La secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15433 {"title":"ANUNCIO sobre licencia de usos provisionales en suelo urbano no consolidado, UA4.","published_date":"2024-01-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15433"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vidreres,DOGC,DOGC 2024 nº 9087 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-25/15433-anuncio-licencia-usos-provisionales-suelo-urbano-consolidado-ua4 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.