ANUNCIO sobre publicación del Acuerdo de 22 de diciembre de 2023, adoptado por el Pleno del Ayuntamiento de Lleida, de dar cumplimiento a la sentencia firme núm. 3909/2022 del TSJC, en relación con el recurso interpuesto por la Asociación de Entidades Ambientales de Control, contra el Acuerdo del Pleno del Ayuntamiento de Lleida de 9 de octubre de 2020, por el que se aprobó definitivamente la Ordenanza reguladora de los procedimientos de intervención administrativa municipal sobre el uso del suelo y edificación: licencias urbanísticas y comunicaciones previas (exp. LCO20-356).

En data 22 de desembre de 2023, l'Excm. Ajuntament Ple adoptà entre altres l'acord següent:

 

"[...]

 

Primer. Tenir per formalment notificada a aquesta Corporació la sentència ferma número 3909/2022, dictada en data 11 de novembre de 2022 pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Sala contenciós administrativa, en relació amb el recurs contenciós administratiu número 64/2021, interposat per l'Associació d'Entitats Ambientals de Control, contra l'acord del Ple de l'Ajuntament de Lleida de data 9 d'octubre de 2020, mitjançant el qual es va aprovar definitivament l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció administrativa municipal sobre l'ús del sòl i edificació: llicències urbanístiques i comunicacions prèvies, publicada al Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 208, de 28 d'octubre de 2020, per la qual s'estima parcialment el recurs contenciós administratiu i s'estima la nul·litat de l'article 9.2 de l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció administrativa municipal sobre l'ús del sòl i edificació: llicències urbanístiques i comunicacions prèvies, publicada al Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 208, de 28 d'octubre de 2020.

 

Segon. Indicar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que l'òrgan responsable del compliment de la sentència número 3909/2022, d'11 de novembre de 2022, és el Ple de l'Ajuntament de Lleida, de conformitat amb allò previst a l'article 22.2 d) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i l'article 52.1 d) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

Tercer. Procedir a la immediata execució de l'esmentada sentència i practicar, amb aquesta finalitat, les mesures i disposicions que exigeixi el compliment de la seva part dispositiva.

 

Quart. En compliment de la resolució judicial es tindrà per nul i sense cap valor ni efecte l'incís "sense estar habilitades com a entitat col·laboradora" de l'article 9.2 de l'Ordenança reguladora dels procediments d'intervenció administrativa municipal sobre l'ús del sòl i edificació: llicències urbanístiques i comunicacions prèvies, publicada al Butlletí Oficial de la Província de Lleida número 208, de 28 d'octubre de 2020, i fent-ho constar en el Llibre d'actes a tots els efectes.

 

Cinquè. Publicar aquest acord en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i en el tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament, de conformitat amb allò previst a l'article 72.2 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa.

 

Sisè. Notificar la present resolució al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a través de la representació processal de l'Ajuntament.

 

[...]".

 

Lleida, 11 de gener de 2024

 

Fèlix Larrosa Piqué

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15415 {"title":"ANUNCIO sobre publicación del Acuerdo de 22 de diciembre de 2023, adoptado por el Pleno del Ayuntamiento de Lleida, de dar cumplimiento a la sentencia firme núm. 3909\/2022 del TSJC, en relación con el recurso interpuesto por la Asociación de Entidades Ambientales de Control, contra el Acuerdo del Pleno del Ayuntamiento de Lleida de 9 de octubre de 2020, por el que se aprobó definitivamente la Ordenanza reguladora de los procedimientos de intervención administrativa municipal sobre el uso del suelo y edificación: licencias urbanísticas y comunicaciones previas (exp. LCO20-356).","published_date":"2024-01-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15415"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lleida,DOGC,DOGC 2024 nº 9087 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-25/15415-anuncio-publicacion-acuerdo-22-diciembre-2023-adoptado-pleno-ayuntamiento-lleida-dar-cumplimiento-sentencia-firme-num-3909-2022-tsjc-relacion-recurso-interpuesto-asociacion-entidades-ambientales-control-acuerdo-pleno-ayuntamiento-lleida-9-octubre-2020-se-aprobo-definitivamente-ordenanza-reguladora-procedimientos-intervencion-administrativa-municipal-uso-suelo-edificacion-licencias-urbanisticas-comunicaciones-previas-exp-lco20-356 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.