ANUNCIO sobre aprobación de la provisión de las bases reguladoras y el pliego de prescripciones técnicas por el servicio de ayuda a domicilio.

Per Acord del Consell Plenari de data 10 de gener 2024, es va aprovar la provisió, les bases reguladores i el plec de prescripcions tècniques que han de regir el contracte del servei d'ajut a domicili, pel procediment obert subjecte a regulació harmonitzada de gestió delegada.

Es tracta d'una provisió subjecte a acreditació prèvia. Les entitats socials que es vulguin presentar, han d'haver estat acreditades pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el Decret 69/2020.

 

1.- Entitat adjudicadora:

a) Organisme: Consorci d'Osona de Serveis Socials

b) Dependència que tramita l'expedient: Secretaria / Contractació

c) Número d'expedient: 1403-000053-2023 (X2023000490)

 

2.- Objecte del contracte:

a) Tipus de contracte: Serveis

Descripció: L'objecte del contracte al que es refereix és el servei de " Concert social i gestió delegada del servei d'ajut a domicili ( SAD)".

b) Divisió per lots: No

c) Llocs d'execució: Comarca d' Osona

d) Durada del contracte: Quatre (4) anys- Es podrà dur a terme la seva pròrroga, per un màxim de quatre (4) anys i les pròrrogues s'acordaran d'anualitat en anualitat i de forma expressa, sempre i quan les seves característiques es mantinguin inalterables.

e) Personal adscrit: Si, veure taula adjunta als documents de la provisió.

 

3.- Tramitació, procediment i forma d'adjudicació:

a) Tramitació: Ordinària

b) Procediment: Obert de concert social i gestió delegada

c) Forma d'adjudicació: Més d'un criteri d'adjudicació

 

4.- Pressupost base de licitació anual: dos milions vint-i-quatre mil dos cents cinquanta euros (2.024.250,00€ ) IVA no inclòs, més cent dos mil cinc-cents noranta-set euros ( 102.597,00€) corresponents al 4% i 10% d'IVA i que suma un total de dos milions cent vint-i-sis mil vuit-cents quaranta-set euros (2.126.847,00€) IVA inclòs.

 

5.- Garanties:

a) Provisional: No

b) Definitiva: Si. Consistent en 20.000€.

 

6.- Obtenció de documentació i informació:

a) Entitat: Consorci d'Osona de Serveis Socials

b) Domicili: carrer de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, núm. 5, 3a. planta.

c) Localitat i CP: 08500 Vic

d) Telèfon: 93. 883.41.14

e) Telefax: 93. 889.56.32

f) Pàgina web:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/cap.pscp?reqCode=viewDetail&keyword=OSONA&idCap=16589220&ambit=

g) Data límit per obtenir documentació i informació: Fi del termini de presentació de proposicions.

 

7.- Presentació de les ofertes:

a) Data límit de presentació: El termini de presentació de proposicions serà de trenta-cinc (35) dies naturals, comptador a partir de la data de l'enviament de l'anunci al Diari Oficial de la Unió Europea així com al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

b) Documentació que s'ha de presentar: Figura a la clàusula 8a de les bases reguladores

c) Lloc de presentació ofertes: mitjançant sobre digital

d) https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/cap.pscp?reqCode=viewDetail&keyword=OSONA&idCap=16589220&ambit= i potestativament a través del canal empresa: http://canalempresa.cat

e) Admissió de variants: No

 

8.- Obertura de les ofertes:

Un cop admeses les sol·licituds, el Consorci d'Osona de Serveis Socials comprovarà que les entitats interessades disposen de la deguda acreditació i emetrà un informe motivat amb la valoració de les sol·licituds i la documentació preceptiva, segons els criteris d'assignació previstos a la base 9a. Amb aquesta finalitat, pot requerir els documents o informes tècnics que consideri necessaris.

El Comitè de Provisió de Serveis Socials adoptarà un acord de proposta motivada per assignar els serveis a les entitats interessades o denegar-ne les sol·licituds, després d'avaluar els informes i tota la documentació que consti a l'expedient. També pot requerir la documentació i els informes tècnics complementaris que consideri necessaris per emetre la proposta. Aquest acord ha ser notificat a les entitats interessades i ha de ser publicat al tauler electrònic del Consorci d'Osona de Serveis Socials.

A la vista de l'acord de proposta del Comitè de Provisió de Serveis Socials i les al·legacions presentades, si s'escau, l'òrgan competent del Consorci d'Osona de Serveis Socials ha d'emetre una resolució o acord motivat amb l'assignació dels serveis a les entitats interessades i les sol·licituds denegades. Es notificarà a les entitats interessades i es publicarà en el tauler electrònic del Consorci d'Osona de Serveis Socials.

 

9.- Criteris d'adjudicació:

Els criteris a tenir en compte a l'hora de considerar quina és la proposició més avantatjosa són els que s'estableixen a la clàusula 9a de les bases reguladores del servei.

 

10.- Condicions especials d'execució:

Les establertes a la clàusula 14a de les bases reguladores del servei.

 

11.- Altres informacions:

a) Les oficines del Consorci d'Osona de Serveis Socials estan obertes al públic de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores, i els dimecres de 17 a 19 hores.

b) En el cas que el venciment d'algun dels terminis que assenyala aquest anunci s'escaigui en un dissabte o bé un festiu, s'entendrà traslladat automàticament al primer dia hàbil següent.

 

Vic, 15 de gener de 2024

 

Victoria Terricabras Tarin

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15363 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la provisión de las bases reguladoras y el pliego de prescripciones técnicas por el servicio de ayuda a domicilio.","published_date":"2024-01-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15363"} catalunya Consorcio de Osona de Servicios Sociales,DOGC,DOGC 2024 nº 9086,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-24/15363-anuncio-aprobacion-provision-bases-reguladoras-pliego-prescripciones-tecnicas-servicio-ayuda-domicilio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.