RESOLUCIÓN de 15 de enero de 2024, por la que se aprueba una nueva comisión de selección de la plaza con referencia PLECT23/23 de perfil de Botánica y se amplían los plazos de resolución del concurso, correspondiente a la convocatoria 010/2023_LE, de profesorado lector.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 9021, de 17 d'octubre de 2023, es va publicar la Resolució de 9 d'octubre de 2023, per la qual es convoquen a concurs diverses places de professorat laboral temporal, en la categoria de professorat lector, convocatòria 010/2023_LE.

En data 28 de novembre de 2023, es va fer pública la llista definitiva de persones admeses i excloses al procés selectiu de diverses places de professorat Lector convocades per resolució de 9 d'octubre de 2023, conv. 010/2023_LE.

En relació a la plaça amb referència PLECT23/23, de perfil Botànica, del Departament de Ciències Ambientals, el president titular de la comissió va entrar una sol·licitud amb data 5 de desembre de 2024 (registre electrònic de la Universitat de Girona E2023029171) en la qual manifestava tenir conflicte d'interès amb alguna de les persones candidates admeses al procés selectiu. El president suplent, amb data 13 de desembre de 2024 (registre electrònic de la Universitat de Girona E2023029643) també va presentar una sol·licitud en el mateix sentit. Per aquest motiu ambdós presidents van renunciar a formar part de l'esmentada comissió.

Atès el que disposa el text Refós del Reglament per a la selecció del professorat contractat permanent i temporal a la Universitat de Girona, aprovat per acord de Consell de Govern en sessió 2/2023 de 23 de febrer de 2023, s'ha de procedir a nomenar una nova comissió de selecció.

Aprovada la nova composició de la comissió de selecció per acord de Consell de Departament de Ciencies Ambientals en data 19 de desembre de 2024 i posteriorment per Acord de la Comissió Delegada de Personal en sessió 1/2024, amb data 10 de gener de 2024.

Consegüentment, de conformitat amb les competències que m'han estat atribuïdes pels articles 93 i 97 dels Estatuts de la Universitat de Girona (aprovats per ACORD GOV/94/2011, de 7 de juny, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts de la Universitat de Girona i es disposa la publicació del seu text íntegre, publicats al DOGC núm. 5897, de 9 de juny de 2011); i en virtut del DECRET 401/2021, de 14 de desembre, pel qual es nomena el doctor Joaquim Salvi Mas rector de la Universitat de Girona (publicat al DOGC núm. 8564, de 16 de desembre de 2021).

 

RESOLC:

 

Primer. Aprovar la nova comissió de selecció per a resoldre el procés selectiu de la plaça de professorat Lector referència PLECT23/23, amb perfil de Botànica, del Departament de Ciències Ambientals que consta a l'Annex I de la present resolució

 

Segon. Ampliar el termini de resolució del concurs a quinze dies, des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Tercer. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Universitat de Girona, així com a l'espai web de Treballa a la UdG.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa i independentment de la seva execució immediata, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del/la rector/a de la Universitat de Girona en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva notificació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú; o bé interposar directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Girona, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació, d'acord amb els articles 8.3, 14.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.



Girona, 15 de gener de 2024

 

Per resolució de delegació de signatura del rector de data 22 de desembre de 2021

Joan Andreu Mayugo Majó

Vicerector de Personal

 

 

Annex I- Plaça de professorat lector temporal a temps complet i composició de la comissió de selecció.

 

Referència:

PLECT23/23

Departament:

Ciències Ambientals

Perfil:

Botànica

Categoria de la plaça

Professorat Lector

Dedicació

Temps complet

Nombre de places

Una

Durada:

6 anys

 

 

Composició de la comissió de selecció

 

President/a Titular

Joan Vallès Xirau

Universitat de Barcelona

Secretari/a Titular

Concepció Rodríguez Prieto

Universitat de Girona

Vocal Primer Titular

Josep Antoni Conesa Mor

Universitat de Lleida

Vocal Segon Titular

Mirem Idoia Biurrun Galarraga

Universitat del País Basc

Vocal Tercer Titular

Silvia Castro Loureiro

Universitat de Coimbra

President/a Suplent

Cèsar Blanché Vergés

Universitat de Barcelona

Secretari/a Suplent

David Brusi Belmonte

Universitat de Girona

Vocal Primer/a Suplent

Llorenç Saez Goñalons

Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal Segon/a Suplent

Carme Casas Arquerons

Universitat de Vic

Vocal Tercer/a Suplent

Maria Altamirano Jeschke

Universitat de Màlaga

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15286 catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9086,Universidad de Girona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-24/15286-resolucion-15-enero-2024-se-aprueba-nueva-comision-seleccion-plaza-referencia-plect23-23-perfil-botanica-se-amplian-plazos-resolucion-concurso-correspondiente-convocatoria-010-2023-le-profesorado-lector https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.