ANUNCIO relativo a la ampliación de la oferta pública de empleo (exp. 1216/2023).

 

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, en sessió de data 14 de desembre de 2023, aprovà entre d'altres, el següent:

 

Identificació de l'expedient:

Exp. 1216/2023

Assumpte: Aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació per l'any 2023, que amplia l'oferta pública d'ocupació parcial aprovada per Junta de Govern de data 23.05.2023.

 

A la vista dels següents antecedents:

 

 

Document

Data/Núm.

Observacions

Acords d'aprovació de Pressuposat/Plantilla/RPT

23.12.2022

 

Modificació RLT

27.03.2023

 

Aprovació parcials de l'Oferta Pública d'ocupació 2023

23.05.2023

 

Informe justificatiu de la taxa específica reposició

14.11.2023

 

Acord Mesa de Negociació

23.11.2023

 

 

 

Atesos els antecedents, es considera que l'expedient s'ha tramitat de conformitat amb la Legislació aplicable i procedeix la seva aprovació per part de la Junta de Govern Local, segons acord de delegacions de l'alcaldessa a la Junta de Govern Local aprovat per Decret d'Alcaldia 590/2023 de data 7 de juliol de 2023.

 

Per tot això la Junta de Govern Local adopta els següents

 

ACORDS

 

Primer.- Aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2023 per taxa específica de reposició, prevista en l'article 20. Dos. 4 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023, que amplia l'Oferta Pública d'Ocupació parcial de 2023 aprovada per la Junta de Govern Local de data 23 de maig de 2023, amb les següents places:

 

ADMINISTRACIÓ ESPECIAL

Denominació del Lloc

Àmbit

Grup

Subgrup

Classificació

Efectius

Vacants

S. Selecció

Dedicació

Vigilants

Comeses especials

AP

 

12

3

3

Torn Lliure

Ord.

 

 

PERSONAL LABORAL
ADMINISTRACIÓ GENERAL

Denominació del Lloc

Àmbit

Grup

Subgrup

Classificació

Efectius

Vacants

S. Selecció

Dedicació

Tècnic/a auxiliar d'educació infantil

Equiparat

C

C1

18

1

1

Torn Lliure

ord

 

 

Segon.- Publicar aquesta oferta al Butlletí Oficial de la Provincial, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Web de l'Ajuntament.

 

Tercer.- Notificar aquesta resolució als representats de personal, i si s'escau, a les seccions sindicals de la Corporació.

 

Quart. Comunicar als òrgans de l'Administració de l'Estat que correspongui, i trametre còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya

 

Cinquè.- Donar compliment als tràmits procedimentals que en dret procedeixin en ordre i a bon fi i execució del precedent acord i declarar que contra aquest acte que exhaureix la via administrativa es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o en el seu cas, publicació. El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des del dia següent a la data de presentació del mateix en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar-se de nou el mateix recurs. Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o sense termini per interposar-lo, des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat. No obstant això, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

 

 

Sant Pere de Vilamajor, 10 de gener de 2024

 

 

Susanna Martori i Rodellas

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15161 {"title":"ANUNCIO relativo a la ampliación de la oferta pública de empleo (exp. 1216\/2023).","published_date":"2024-01-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15161"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Vilamajor,DOGC,DOGC 2024 nº 9084 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-22/15161-anuncio-relativo-ampliacion-oferta-publica-empleo-exp-1216-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.